www.suncity.sk > Rozhovor o zdraví KONTAKTNÉ ÚDAJE
 
Kojenecke a dojcenske oblecenie Internetovy obchod www.suncity.sk
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Výber podža určenia
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Cenník SUNCITY, s. r.o.
»» prezrite si nᚠcenník
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Info pre zákazníkov
Ako u obchode nakupova
Obchodné podmienky
Ochrana osobných údajov
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk PREČÍTAJTE SI...
» Stévia – chválená i zatracovaná
» Kličky = Život
» Klíčenie - Ako zača a prečo
» Prečo kradnú opice drevené uhlie?
» Topinambur a obezita
» Plesne a Greens Young pHorever
» Topinambur a cukrovka
» List Zákazníka - Názory na Magneter
» DR. Dr. Robert Young -
» Odborné výsledky s Magneterom
» Young pHorever - otázky a odpovede
» Pôžičky cez Quatro na Spltátky
» Topinambur a trávenie
» Energy Prípravky na veterinárne použitie
» Chlorofyl
» ODKYSLENIE ORGANIZMU - ZÁKLADY
» Prečo je dôležité pi vodu ?
» Prečo pi ionizovanú alkalickú vodu?
» Cukrovka, diabetes mellitus a kokosová diéta.
» Panennský kokosový olej
» Topinambur a Srdce
» Zdravie v novom svetle
» Kurkuma - terapautické účinky a možné interakcie
» Chudnutie prirodzene
» Young pHorever / Supergreens / - Skúsenosti
» Rozhovor o zdraví
» Recepty na kličky
» Alkalizujúca strava
» Kalendár užívania produktov Energy
» Vedeli ste o klíčkoch ?
» Správná životospráva
» Ako som umravnila môj cholesterol
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk
Mapa stránok
Odporúčame
www.zdravie-sk.eu

Rozhovor o zdraví

Rozhovor o zdraví

Preklad audio CD
Kevin Brogan: Dobrý deň, všetkých vás vítam na našej dnešnej prednáške. Moje meno je Kevin Brogan a som poctený a rád, že môžem privíta medzi nami dvoch špeciálnych hostí. Dovožte, aby som vám predstavil nášho prvého významného hosa, Dr. Roberta Younga, vitajte Dr. Young.
Dr. Young: Ďakujem, Kevin.
Kevin Brogan: Dr. Young je biochemik, mikrobiológ a výskumný pracovník, ktorý väčšinu svojho života zasvätil štúdiu o tom, ako funguje naše telo na molekulárnej úrovni. Je takisto pionierom koloidnej technológie a autorom niekožkých kníh; najnovšia z nich má názov „The pH Miracle“ (Zázrak pH), pre ktorú sa chystá už piate vydanie a to v čase kratšom ako jeden rok.
Dovožte mi dnes taktiež privíta Stephanie McAnly. Stephanie je viceprezidentkou spoločnosti InnerLight, ktorá je výhradným výrobcom a predajcom produktov vyvinutých Dr. Youngom. Vitaj medzi nami, Stephanie.
Stephanie: Ďakujem, Kevin. Vždy sa vežmi teším, ak mám príležitos hovori s Dr. Youngom a nauči sa viac o Novej Biológii, hovori o úžasných produktoch, ktoré on vynašiel.
Kevin: Ďakujem, že ste prišli. Na začiatok by som rád vežmi stručne porozprával, ako som sa ja sem dostal. V oblasti zdravotníctva pracujem už 14 rokov a prvýkrát som počul o Dr. Youngovi na jednej prednáške začiatkom mája roku 2000. Ešte v ten deň som si pozháňal nejaké kazety, ktoré doslova zmenili môj život a pritiahli moju pozornos na zdravie a výživu. Až dovtedy som jedol to, o čom som si myslel, že patrí do kategórie „zdravá strava“. Zahrňovala vežké množstvá ovocia a zvyšok potravín predstavovala rovnováha medzi komplexnými uhžohydrátmi a bielkovinami, pričom zároveň som konzumoval čo najmenšie množstvo tukov. Hoci som navonok vyzeral dobre, skutočnos bola iná. Trápilo ma množstvo problémov, tým hlavným bol nedostatok energie. Moja schopnos koncentrova sa a myslie jasne neboli práve najlepšie. Okrem toho som zápasil s mnohými inými problémami, o ktorých dnes viem, že sú spôsobované plesňami. Už za pár dní používania základných produktov InnerLightu, ktorými sú SuperGreens a Prime pH, som pocítil výrazný prísun energie a vitality. Hmla z mojej mysle sa vytratila a na jej miesto po prvý raz v mojom živote nastúpil pokoj a jasnos myslenia. Začal som lepšie spáva a po niekožkých týždňoch s týmito produktmi moja doslova desaročná závislos na sladkostiach pominula a bez akéhokožvek úsilia som si začal vybera prirodzené a lepšie potraviny.
Filozofia Dr. Younga, známa ako „Nová Biológia“, je priama a jednoduchá cesta približovania sa ku zdraviu. Jednoducho povedané, „Nová Biológia“ hovorí, že existuje len jedna choroba, jedno ochorenie, čo je prekyslenie tela spôsobené obráteným životným štýlom, spôsobom jedenia a myslenia. Prekyslenie tela vedie k nadmernému rozmnoženiu sa mikroorganizmov. Jedy týchto mikroorganizmov spôsobujú symptómy toho, čo my a väčšina lekárskej obce nazývame chorobou. Dr. Young takisto verí, že ak existuje len jedna choroba, potom existuje len jediná liečba a to nie je nič iné ako alkalizácia tela. Teraz by som rád odovzdal slovo Dr.Youngovi, aby vám vysvetlil svoje vedecké objavy. Dr. Young, mohol by si teraz predstavi žuďom, ktorí toto počúvajú, čo je to“ Nová Biológia“?.
Young: Ďakujem. Posledných 15 rokov som sa venoval bunkovej mikrobiológii a skúmal som rôzne stavy buniek, v ktorých sa bunky nachádzajú, ako vznikajú a zanikajú. Takisto som skúmal vplyv potravín na bunku. Zaoberal som sa rozličnými stravovacími zvyklosami z celého sveta, zaoberal som sa rôznymi symptómami rôznych chorôb a prišiel som na jedno základné tvrdenie, ktoré som nazval „Nová Biológia“.
„Nová Biológia“ tvrdí, že existuje len jedna choroba, jediné ochorenie. Viem, že pre mnohých z vás môže by ažké uveri, že môže existova len jedna choroba, jedno ochorenie. Ale ja som presvedčený, že to tak je. A táto jedna choroba, toto jediné ochorenie je prekyslenos tela, spôsobená zmenou životného štýlu, jeho obrátením od základu v stravovaní a myslení. Táto prekyslenos prostredia v tele vedie k rozpadu buniek. Keď sa bunky začínajú rozpada, umožnia tým v žudskom tele tvorbu mikroorganizmov, ktoré sa postupne čoraz viac premnožujú. A keď tieto mikroorganizmy začnú fermentova našu glukózu, naše proteíny, naše tuky, produkujú tiež jedovaté látky, ktoré ja nazývam kyseliny. A práve tieto kyseliny spôsobujú symptómy, ktoré my nazývame chorobou.
Ak teda existuje len jedna choroba, jediné ochorenie, tak potom existuje len jeden liek. A tým liekom je vystúpenie z cyklu obráteného životného štýlu, zmena stravovania, myslenia a okrem toho aj alkalizovanie a energizovanie našich tiel.
Približne pred ôsmymi rokmi som napísal knihu „One Sickness, One disease, One treatment“ (Jedna choroba, jedno ochorenie, jeden liek), kde som vyslovil teóriu o jednej chorobe, jednom lieku. Ak teda existuje len jedna choroba a jeden liek, potom nevyhnutne musí existova cyklus nerovnováhy a disharmónie. Tento cyklus má 4 štádiá:
Prvé štádium nerovnováhy cyklu je charakterizované fyzickým alebo emočným rozrušením. Tým môžu by naše myšlienky, slová, skutky, alebo vonkajšie vplyvy prostredia, hocičo od kyslých dažďov začínajúc až po elektromagnetické vlnenie, po znečistené životné prostredie, CO/oxid uhožnatý/, naša strava, ktorá je príliš kyslá, nadmerné množstvo cukru v našej strave, ktoré je aktuálnou hlavnou výzvou pre Ameriku. Takisto si myslím , že negatívne emócie ako hnev môžu prispie k rôznym fyzickým poruchám, dokonca aj keď len ako vedžajšie vplyvy. Tieto poruchy spôsobujú rozpad buniek. A keď sa bunky začínajú rozpadáva, vytvárajú vedžajší produkt- odpad, teda kyselinu, ktorá mení vnútorné prostredie, takže naše vnútorné pH sa znižuje. Teda vplyvom rozpadu buniek sa zároveň znižuje úroveň a kvalita nášho vnútorného prostredia. A bunky sa prispôsobujú bunkovému rozpadu v tomto morbídnom prostredí. Preto sa zdravé bunky stávajú chorými. Keď sa začnú zdravé bunky rozklada, sprievodným javom je vznik baktérií, kvasiniek, húb a plesní. Naše vnútorné prostredie sa takto ešte viac znečisuje a zhoršuje kvalitu života ostatných zdravých buniek, čo vedie k ďalším fyzickým poruchám . A tak sa dostávame do cyklu, ktorý ja nazývam zákerný cyklus, cyklus nerovnováhy.
Keď sme v tomto kyslom prostredí, v cykle nerovnováhy, začíname pozorova niektoré symptómy, ako nedostatok energie, únava, zlé trávenie, začíname nabera na váhe, čo je ochranný mechanizmus tela voči nadmernému prekysleniu jeho neutralizovaním. Naše myslenie sa stáva nejasným, prejavuje sa to napríklad úzkosou alebo depresiou. Rôzne bolesti sa viažu k cyklickej nerovnováhe prostredia v tele. V podstate nemôžete ma boles bez kyseliny a kyselinu bez bolesti. A samozrejme začíname sa cíti chorí a unavení. Kyseliny vplývajú na nᚠnervový systém, na naše svaly, ktoré slabnú a začínajú sa rozpada, mení sa farba našej pleti, prejavuje sa starnutie, vráskavenie pokožky. Nᚠmozog sa zahmlieva, myslenie je nejasné, naše orgány sa stávajú slabými, jednoducho sa cítime chorí a unavení.
Sú potraviny, ktoré poskytujú nášmu telu energiu a sú potraviny, ktoré ju neposkytujú. Preto som začal skúma potraviny, aby som zistil akú majú energickú hodnotu. Začal som zisova, aká energická je americká strava a prišiel som s celkom novou stravou. Začal som s meraním typickej stravy a meral som ju v Hertzoch, resp. v megahertzoch. Pravdepodobne poznáte Hertze vďaka vašim počítačom, pretože niektoré bežia v megahertzoch, iné dokonca v gigahertzoch. To je frekvencia, pri ktorej počítače pracujú. Takže to, čo som skúmal, bola vlastne vibračná frekvencia potravín. Zistil som, že frekvencia typickej stravy sa pohybuje od troch do približne pädesiatich MHz. Zistil som tiež, že frekvencia rakovinovej bunky sa pohybuje okolo 40MHz, takže predpokladám, že smr sa začína na 50MHz. Odmeral som dokonca kuracie a šunkové hamburgery, ktorých frekvencia sa pohybuje medzi troma až piatimi MHz. Odmeral som takisto aj zdravé žudské orgány, srdce, pečeň, mozog a zistil som, že zdravé orgány vibrujú na frekvencii 70MHz. Táto frekvencia bola mojím vrcholným ciežom. Začal som vyvíja produkty s podobnou frekvenciou. Odmeral som prísady, ktoré som dával do mojich výživových doplnkov, pričom 70MHz bola moja spodná hranica.. Objavil som technológiu, ktorú som pomenoval mikroionizácia. Mikroionizáciou prinavraciam potravinám energiu. Výsledkom mojich meraní je produkt nazvaný „SuperGreens“, pri ktorom sa mi podarilo udrža integritu a dokonca zvýši vibračnú frekvenciu výhonkov bylín, klíčkov, zelených listov na hranicu 250MHz. Ak sa pozriete na SuperGreens, všimnite si, že malé čiastočky prášku týchto rastlín sa na lyžičke postavia, to je z dôvodu elektromagnetickej energie. Táto energia môže by meratežná. .
Teda ak jeme energizovanú potravinu, tým prispejeme energiou svojmu telu. Ale keď zjeme potravinu, ktorá nie je energizovaná, svojmu telu energiu odoberieme.
Existuje ešte jeden spôsob merania potravín. Je možné mera nielen vibračnú frekvenciu a fotografova energiu, ale takisto mera pH.“ pH“ je skratka pre tzv. silu vodíka. Stupnica pH sa ráta od 1 do 14, pričom 7 je neutrálne, všetko pod 7 je kyslé a nad 7 zásadité, čiže alkalické. Ako mikrobiológ som mal možnos študova krv pomocou jemných prístrojov. Podarilo sa mi odmera pH krvi v tisícinách a je to 7,365. Viem, že je to detailné, ale zároveň som presvedčený, že je to dôležité. Vezmite si napríklad našu teplotu tela. 36,2 Celzia. V prípade, že sa odlišuje o čo len jeden bod na stupnici, ako sa cítime? Pre pocit choroby nám stačí aj 37Celzia. Aký vežký vplyv tak malej odchýlky. Ten istý jav môžeme pozorova aj v krvi. Určil som, že krv sa udržiava na vežmi jemnej a krehkej rovnováhe 7,365 pH, tak ako naša teplota tela na 36,2 C. Potom som začal mera pH potravín, ako je brokolica, špenát. Začal som vyvíja produkty, ktoré by dokázali alkalizova a energizova telo, pretože podža vzoru „jedna choroba – jeden liek“, som si uvedomil, že budeme zdraví ak si udržíme rovnováhu pH 7,365 v krvi. A keď sme do stravy zahrnuli kyslé jedlá ako hotdogy, pivo, kávu, bublinkové nápoje, začali sme nášmu telu dodáva potraviny, ktoré vytvárajú kyseliny znižujúce pH našej krvi a tkanív. No krv potrebuje by udržiavaná na hodnote pH 7,365 a telo urobí čokožvek, aby uchránilo túto krehkú rovnováhu. A tak telo začne udržiava zásaditos tým, že ju bude sahova zo svalov, kostí a bude sa zbavova kyselín prostredníctvom vylučovacích orgánov. Ak sa mu nepodarí kyseliny vylúči, uskladní ich v tkanivách. Takto telo prechádza vyrovnávacím procesom.
Sú potraviny, ktoré nášmu telu pomáhajú udrža si zásadité prostredie a naopak, sú potraviny, ktoré prispievajú k jeho kyslosti. Sú potraviny a výživové doplnky ako SuperGreens a Prime pH, ktoré pomáhajú zásaditosti nášho tela. Ak sa tým prvým budeme vyhýba, čaká nás vysokokvalitný život.
Používam jedno jednoduché prirovnanie, ktoré, podža môjho názoru, sumarizuje celú túto „ideológiu“, celú myšlienku „jednej choroby, jedného lieku“. Predstavte si, že máte gužaté sklenené akvárium s malou zlatou rybkou. Čo by ste urobili, ak by vaša rybka ochorela? Začali by ste ošetrova rybku, alebo by ste vymenili vodu? Odpoveď je jednoduchá. Ak je rybka chorá, jednoducho vymeníme vodu. Naša rybka je metaforou pre žudskú bunku a voda, ktorá rybku obklopuje, je naše vnútorné prostredie, všetky telesné tekutiny, ktoré predstavujú väčšinu nášho tela. 70% nášho tela tvorí voda, 30% je hmota. Zamerajme sa na kontext, na prostredie, na tekutiny obklopujúce bunku, to je hlavný problém bunky. Keď je bunka chorá a unavená, je to len a len kvôli prostrediu. Presne ako so zlatou rybkou. Ak je rybka chorá, neliečte rybku, vymeňte vodu.
A keď začnete alkalizova a energizova vaše telo s výrobkami spoločnosti InnerLight, keď začnete pi SuperGreens s Prime pH, znovu získate kontrolu nad vaším vnútrom.
Mám ďalšie prirovnanie. Teraz k domu. K Domu Zdravia. V každom dome máte základy a väčšina domov má, samozrejme, základné kamene. V našom Dome Zdravia máme štyri základné kamene, štyri základné produkty, ktoré tvoria „Základný balíček“. Tieto štyri základné produkty sú základmi nášho Domu Zdravia a som presvedčený, že toto sú produkty, ktoré by sme mali užíva celý nᚠživot. Sú to výrobky, ktoré pomáhajú energizova a alkalizova naše telá.
Vytvoril som produkt SuperGreens, ktorý má 49 organicky vypestovaných prísad, medzi ktoré patria organicky vypestované byliny a obilniny ako pšeničné klíčky, jačmenné klíčky, ovsené klíčky, takisto aj listy a organicky vypestovaná zelenina, napríklad brokolica, špenát či zeler. Všetky tieto prísady sa nachádzajú v koncentrovanej forme kvôli princípom biochémie. Koncentrácia SuperGreens je 20 ku 1, čo znamená, že na výrobu jedného kilogramu prášku SuperGreens potrebujeme dvadsa kilogramov bylín, listov a zeleniny. SuperGreens sa vyrába pomocou nízko-tepelnej dehydratácie, aby sa uchovala integrita a energia prísad.
Druhým základným kameňom je Prime pH. Je to úžasný alkalizátor a energizátor. Dôvod, prečo to hovorím, je ukrytý v jeho zložení. Obsahuje dva atómy vožného kyslíka a jeden atóm chlóru, ktorý nesie ešte jeden elektrón navyše. Samozrejme, ak chceme alkalizova naše telá, musíme zvýši našu elektrónovú aktivitu a to práve tým, že nášmu telu dodáme viac elektrónov. Elektróny sú priahované k svojim opozitám, protónom. Všetko, čo je kyslé, je protónové a naopak, všetko čo je zásadité, je elektrónové. Takže ak zvýšime elektrónovú aktivitu v našej strave a životnom štýle, pomôžeme si tým zneutralizova kyseliny, resp. protóny a tým si zabezpeči integritu našich vnútorných tekutín, ktorá udržiava vnútornú celistvos bunky.
Kevin: Mali by sme používa tieto dva produkty spolu?
Young: Určite, používajte tieto dva produkty dokopy. Vezmite jeden liter vody a doň nasypte jednu kávovú lyžičku prášku SuperGreens spolu so šestnástimi kvapkami Prime pH, aby ste pomohli zvýši pH, resp. zásaditos SuperGreens. Prime pH samotné má pH približne 10,5. Na stupnici pH je to vzrast zo 7 na 10, čo v skutočnosti predstavuje výrobok s niekožko tisíckrát násobne silnejšou zásadou oproti čistej pitnej vode.
Kevin: A aké sú ďalšie dva základné produkty, ktoré si spomínal pred chvížou?
Young: Ďalším základným produktom je SuperSoySprouts. Sú to klíčky sójových fazuliek, mladé výhonky, kompletne biogenetické. Ak je niečo „biogenetické“, znamená to, že môžete jeho život prenies do vášho života. Koncentrácia SuperSoySprouts je 27 k 1, čo znamená, že potrebujeme 27 kilogramov klíčkov na výrobu 1 kilogramu SuperSoySprouts. A je to skutočne lahodné! Len 3 až 4 kávové lyžičky denne a dokonca si budete túto dennú rutinu vychutnáva.
Cukor. Máte problémy s cukrom? Zistil som, že ak ste hypo- alebo hyperglykemickí a ak konzumujete jednu kávovú lyžičku SuperSoySprouts zmiešanú s jedným litrom SuperGreens, vaše problémy jednoducho zmiznú. Pocítite návrat prívalu energie.
Takisto sme zaznamenali úspechy s diabetikmi a prediabetikmi, ktorí užívali SuperSoySprouts.
Ďalšia fantastická vec na SuperSoySprouts je, že jedna kávová lyžička tohto produktu je zo 41% tvorená proteínmi. SuperSoySprouts je bohatý na vitamíny, minerály, prírodné zlúčeniny (napr. estrogén), teda látky, ktoré pomáhajú predchádza symptómom vážnych ochorení a chorôb.
S výrobkom SuperSoySprouts zaznamenávame obrovské úspechy a žudia ho jednoducho milujú.
Po troch základných kameňoch Domu Zdravia; prvým je SuperGreens, druhým je Prime pH a tretím je SuperSoySprouts; sa dostávame ku štvrtému základnému výrobku. Tým je BioLight. Obsahuje ionizovaný negatívne nabitý ión kremíka, negatívne nabitý ión striebra a takisto obsahuje koenzým NAD alebo NADP. Je to koenzým Q1, alebo ko-faktor. Pravdepodobne ste už počuli o koenzýme Q10. No Q1 je začiatok cyklu energie, nie jeho koniec. A ak tento koenzým nie je prítomný pri metabolickom spracovaní cukru, cukor neprodukuje energiu, ale kyselinu mliečnu. Všetci dobre poznáme, čo kyselina mliečna spôsobuje. Keď sa nahromadí, cítime boles. Pamätáte si ešte tú analógiu? Kyselina rovná sa boles a boles rovná sa kyselina. A BioLight používame na to, aby sa cukor vrátil do cyklu energie. A my ako výsledok pocítime viac energie. Je to výrobok energie. Obsahuje tiež striebro, ktoré napomáha procesu liečenia a ozdravovania a pomáha udržiava zásadité prostredie. Ďalej obsahuje kremík, čo je prvok v spojení s kyslíkom nevyhnutný pre tvorbu vápnika. A vápnik pomáha budova naše kosti. Určite dobre viete, čo sa stane, ak užívate kremík. Spevnejú vám nechty, zuby. Je to jednoducho základný prvok, ktorý som začlenil do BioLight-u, a tak sa toto trio stáva silným produktom prospešným pre stravu a životný štýl každého človeka.
To ma privádza k cyklu rovnováhy. Ak existuje cyklus nerovnováhy, potom musí existova aj cyklus rovnováhy. Princíp protikladov. Ako teplo a chlad, vojna a mier, súaženie a spolupráca, tak pri cykle nerovnováhy musí by aj cyklus rovnováhy. Toto sú dva nové modely pre choroby a ochorenia nachádzajúce sa v cykle nerovnováhy a pre zdravie, ktoré nájdeme v cykle rovnováhy.
Prvým štádiom alebo stupňom cyklu rovnováhy je očista. Je to proces, ktorý sa začína superhydratáciou, ktorá trvá približne 7 až 14 dní. Samozrejme, ak chcete, ak si to užívate a ak máte úspechy, môžete naďalej pokračova v tomto štádiu. Počas týchto 7-10 dní sa hydratujete najmenej 3-4 litrami vody so SuperGreens a Prime pH.
Potom nasleduje druhé štádium. Preberáte kontrolu. Výstup zo zabehaného stereotypu negatívnych a rušiacich vplyvov. Eliminujete všetky kyslé potraviny a svojmu telu dodávate základné prvky, zhrnuté v názve, ktorý ja volám „Princíp WOMAN“ (woman - žena).
„W“ predstavuje po anglicky water, resp. alkalized water, po slovensky alkalizovaná voda. „O“ predstavuje oxygén, čiže kyslík. Vožnú molekulu kyslíka získate zo SuperGreens, ale aj z akejkožvek vody, do ktorej pridáte Prime pH. Teda, ak chcete, môžete Prime pH prida do SuperGreens, ale ak chcete čistú vodu, pridajte Prime pH do čistej vody. Vožný kyslík je súčasou Prime pH a je nevyhnutný pre okysličovanie buniek. „M“ predstavuje minerály. Aké minerály teda? Jednoznačne alkalické minerály. Pre toto existuje výrobok nazvaný MegaVitamín, z ktorého získate niektoré potrebné prvky. Písmeno „A“ predstavuje alkalizujúci a energizujúci životný štýl. Naša výživa; po anglicky nutrition, čo je aj posledné písmeno „N“, by mala by zameraná na zásadité druhy potravín.
Postupne, ako pokračujeme v tomto cykle, začneme pozorova určité zmeny. Znaky zdravia, no pripomínam ešte raz, toto nie je záležitos jedného dňa, je to proces. Je to ako tréning. Trénujete pre zdravie. Cvičíte každý deň. Nie každý deň sa nevyhnutne musíte cíti perfektne, ale každý deň cvičenia vás posúva dopredu a vy sa zlepšujete. Tréning, cvičenie, cyklus rovnováhy, princíp „WOMAN“, potravinové doplnky, správna strava, toto všetko vás dovedie ku „symptómom“ ako energia a vitalita namiesto únavy a choroby. Čisté a jasné oči, jasná mysež a sila sústredi sa. Začíname chudnú. Prečo? Lebo naše telo už jednoducho nepotrebuje vydržiava všetok tuk, aby malo kde odloži kyseliny. Celá nadváha sa z ničoho nič začne rozpúša.
Stephanie: Dr. Young, pamätám sa, keď som vás počula rozpráva prvýkrát, bolo to vežmi pútavé a mňa napadla jedna otázka. Týka sa tento program aj mňa? Viem totiž, že mám predispozíciu pre srdcové ochorenia, môj otec zomrel vo veku 55 rokov, môj starý otec umrel ako 52-ročný a tety a strýkovia umreli ešte pred dosiahnutím pädesiatky. Takisto obezita je nᚠrodinný problém. Ako, prosím vás, odpovedáte na otázky týkajúce sa zdravotnej anamnézy rodiny?
Young: Rodinná história je v prvom rade odrazom rodinného životného štýlu. Môže existova aj predispozícia pre niektoré choroby, ktorá je geneticky daná, no aj to je stále súčasou životného štýlu.
Zistili sme jednu vec. Volám to „Spúšače životného štýlu“. Prirovnávam to k jednej hlúpej hre, volá sa Ruská ruleta. V Ruskej rulete vezmete pištož a do nej dáte jeden náboj. Zatočíte zásobníkom, priložíte pištož ku svojej hlave a potiahnete kohútikom. Náboj v našom prípade predstavuje gény. A kohútik pištole je nᚠživotný štýl. A keď máte, dajme tomu, genetickú predispozíciu pre cukrovku alebo srdcové ochorenia, ktoré sa týkajú aj vašej rodiny, či dokonca pre rakovinu prsníka, a ak poahujete kohútik vášho životného štýlu prekyslovaním vášho tela, potom sa vaše symptómy prejavia.
Či už musíme konfrontova vysoký krvný tlak, vysoký obsah cholesterolu, obezitu, rakovinu, cukrovku typu 1 alebo 2, sú to choroby, ktoré získame práve kvôli našej vožbe životného štýlu, kvôli tomu, že poahujeme kohútik pištole. Ak ho prestaneme poahova a presunieme nᚠživotný štýl do cyklu rovnováhy, výsledkom bude zdravie a nie symptómy chorôb.
Kevin: Z tvojich predchádzajúcich prednášok som pochopil, že kyseliny sa vlastne usádzajú na najslabších častiach tela. Čiže ak máme genetickú predispozíciu pre nejakú chorobu, kyseliny sa usadia práve na tom najslabšom mieste, je to tak?
Young: Presne tak, nazývam tieto miesta „mŕtve zóny“. Je to proces, počas ktorého sa kyseliny hromadia a nakoniec sa usadia na najslabších miestach nášho tela. My to pocítime ako chorobu alebo nejakú boles. Môžeme to ale zmeni. Nie však liečením špecifickej choroby so zameraním sa na jedno miesto, ale k nášmu telu zaujmeme holistický, komplexný, celkový prístup. Nepozerajme na telo ako na jednotlivé časti, ale ako na celok. Začnime sa stara o naše vnútorné tekutiny, ktoré predstavujú 70% nášho tela. Začnime ich alkalizova a tým ovplyvníme každú jednu bunku nášho tela.
Stephanie: Dr. Young, počas našich ciest, keď propagujeme tieto výrobky a výsledky výskumu, asi najčastejšie počúvam veci typu „Bože, toto naozaj znie úžasne, ale môj manžel sa nikdy nevzdá svojho stejku. Ja nedokážem presta pi kávu.“ Pre mňa osobne bola najväčšou výzvou moja dcéra, vysokoškoláčka, ktorá sa fast foodového jedla jednoducho nevzdá. Všetci dobre vieme, že táto zmena je vežmi náročná. Zmeni typické americké stravovacie návyky alebo prístup človeka k jeho životnému štýlu je skoro nemožné. Ako sa teda staviate k žuďom, keď vám povedia, že jednoducho nemôžu zmeni to, čo jedia?
Young: Ďakujem, Stephanie. Viac ako ktokožvek iný, s kým som pracoval, si mi práve ty pomohla toto pochopi. A myslím si, že tvoja vlastná skúsenos s bublinkovými nápojmi...
Stephanie: Áno, povedala som ti, že som pila 8 až 12 diétnych kol /cola/ denne asi 20 rokov.
Young: Mám taký dojem, že som ti nikdy nepovedal, aby si prestala...
Stephanie: Nie, určite nie. A nemyslím si, že by som to niekedy mohla urobi.
Young: V skutočnosti, keď začnete dáva svojmu telu svetlo, energiu, zásaditos a elektróny, všetko sa začne meni. Stephanie, ty si sa nemusela vzda svojich sladených bublinkových nápojov?
Stephanie: Nie, oni sa vzdali mňa. A o túto skúsenos som sa s tebou podelila. Už som po nich viac netúžila.
Young: To hej, stále si to pamätám. Takže všetci tí, ktorí máte stravu kyslejšiu vďaka hovädzine, bravčovine, hydine, deň potrebujete zakonči pivom a zača kávou, vajíčkami a slaninkou, nezúfajte. Nemusíte sa týchto vecí vzda, aj keď odporúčal by som vám to, ale začnite alkalizova vaše telo tým, že začnete užíva základné produkty. Začnite tento proces, to je to jediné rozhodnutie, ktoré musíte urobi. Keď sa začnete alkalizova, zistíte, že tieto potraviny, jedlá, zlozvyky, ktorých ste sa chceli zbavi, dokonca aj fajčenie, sa vzdajú vás a nie vy sa musíte vzdáva ich.
Stephanie: Dr. Young, čo môžeme získa, ak budeme pravidelne každý deň pi SuperGreens, ale nezmeníme svoje stravovacie návyky ?
Young: Zlepšenie zdravia a vitality približne o 60 až 80%. Ale buďte pripravení, lebo skôr či neskôr stratíte chu na tieto druhy jedál a nápojov, na tento druh životného štýlu. Možno, že sa vzdáte niektorých priatežov, kto vie? (haha...)
Stephanie: Takže tak či tak aj napriek sebe samému skončia pri zmene svojich stravovacích návykov?
Young: Aj napriek sebe samému.
Stephanie: Ale podža toho, čo hovoríš, už len ten fakt, že užívajú aspoň tento produkt, majú o 60 až 80% väčšiu šancu, že sa u nich neprejavia symptómy vážnych chorôb.
Young: Boli tu žudia, ktorí nezmenili svoje stravovacie návyky. Napríklad jeden s cukrovkou typu 2. Začal užíva SuperGreens s Prime pH, SuperSoySprouts a BioLight a normalizoval svoju hodnotu cukru v krvi za menej ako 72 hodín.
Stephanie: Viem, že hovoríš pravdu, lebo z celej krajiny nám žudia posielajú svoje príbehy, o ktoré sa chcú s nami podeli.
Young: Špeciálne napríklad pri cukrovke typu 1 alebo 2 je badatežný vplyv týchto zmien na život človeka, ale stačí si len uvedomi, že diabetes nie je choroba, ale symptóm nadmerného prekyslenia. Prostredníctvom alkalizácie a energizácie sa životný štýl mení, stravovacie návyky sa menia. S produktmi InneLight si výrazne zlepšujeme zdravie a vyrovnávame úroveň cukru v krvi.
Kevin: Chcel by som sa s vami podeli o moju vlastnú skúsenos. Vaše stravovacie návyky sa naozaj zmenia. Môžem to sám potvrdi. Pred troma rokmi, keď som začínal s týmito produktmi, bol som človekom, ktorý dôrazne vyhlásil, že určite nebude meni svoje stravovacie návyky. Nevzdal by som sa svojho bravčového, svojho kuriatka, svojej síce zriedkavej šálky kávy, svojho kyslého jedla vôbec. Ale postupom času som si uvedomil a stačilo na to len niekožko týždňov, že sa asi niečo zmenilo. Mal som obrovskú chu na šalát, ja, ktorý som nikdy predtým nejedol zeler a teraz tu bola obrovská chu práve na ten šalát, chu dosta do seba všetko to dobré jedlo. Ako som spomínal sladkosti, ktoré som jedával na dennej báze, tak pre ne som úplne stratil chu. Veci, ktoré som jedával normálne vo vežkých množstvách, napríklad zmrzlina, sa zrazu stala pre mňa až príliš sladká a ja som si sotva dal pár lyžičiek. Jednoducho to postupne vymizlo.
Myslím, že je veža žudí tam vonku, ktorí budú potrebova pochopi, že stačí len zača svoj prvý alkalizačný proces a ich telo sa samo „prepne“ a začne požadova viac zásaditých jedál ako v mojom prípade.
Stephanie: Pravdou je, že takéto príbehy počúvame všade, kam sa naše správy dostanú. Takže to určite nie je izolované len v tejto miestnosti.
Young: Jedna z úžasných vecí, je jemná sladkastá chu zelenej potravy. Je viditežná, keď sa alkalizujete a energizujete. Potom sa skúste vráti k niečomu, čo je silne sladené a vaša reakcia bude: „Páni, toto je otrasne sladké!“
Kevin: Spomínam si, že keď som začínal so SuperGreens, prvých pár dní mi chutili vežmi horko. Teraz, keď už mám viac informácií, viem, že to bolo preto, lebo som bol vo vežmi kyslom stave. Preto mi SuperGreens a zelené potraviny chutili horko. Ale stačilo len tých pár prvých dní, keď som sa stával stále viac a viac zásaditým, zmenila sa aj chu SuperGreens na sladšiu a dnes majú pre mňa sladkú chu.
Stephanie: Vlastne si začal ma chu na zeleninu namiesto tých predchádzajúcich potravín.
Kevin: Presne tak.
Young: Toto je vežmi dôležité. Najmä pre rodičov s demi, ktoré odmietajú jes zeleninu. V podstate jedia všetko, čo je kyslé a na tanieri nechávajú šalát, brokolicu alebo akúkožvek prílohu. Pritom je také dôležité, aby súčasou stravy dieaa bola zelenina. Pretože zelenina obsahuje základné prvky potrebné pre budovanie žudských buniek. U detí sme zistili, že keď sa postupne začínajú alkalizova, nielen ich strava sa mení na zásaditejšiu, ale aj ich schopnos koncentrova sa zlepšuje, schopnos sústredi sa, ich duševná rovnováha je na lepšej úrovni. Dosiahli sme úžasný vplyv na vysoký krvný tlak a hyperaktivitu. Nie preto, lebo liečime tieto symptómy, ale preto, lebo meníme vnútorné prostredie dieaa prostredníctvom procesu alkalizácie a energizácie. Čiže ak ako rodič postupne zavádzate do stravy svojho dieaa zeleninu a produkty InnerLight, uvidíte dobré zmeny v prospech vášho dieaa.
Stephanie: Dr. Young, pre našich poslucháčov by mohlo by zaujímavé dotknú sa aj témy detoxikácie. Pretože ako sa naše telo zbavuje kyselín, potom nevyhnutne musí prebehnú aj nejaká detoxikácia a nejaké symptómy, ktoré to potvrdia.
Young: Najdôležitejšia vec, ktorú si tu treba zapamäta, je „postupne“. Musíte by ohžaduplný na svoje telo. Nechcite sa detoxikova príliš rýchlo. Niektoré zo symptómov môžu by napríklad aj hnačka, zvracanie, vyrážky. Chcem tým poveda, že toto sú extrémy. Takisto sa u vás môžu prejavi symptómy chrípky, ale všetko toto sa dá zvládnu, ak budete detoxikova postupne. Ak začnete cíti, že niektorý z týchto symptómov sa začína prejavova, podža mojich zistení vám odporúčam, dajte si liter SuperGreens a začnite viac pi. Nepite menej, pite viac a odplavte tie toxíny z vášho tela preč. Takto tým prejdete oveža rýchlejšie. Určite je lepšie, ak pijete menej a častejšie, ako ak pijete viac a len občas. Tým posilníte vašu schopnos absorbova vodu. Voláme to „Superabsorbcia vody počas celého dňa“. Ako som už spomínal, optimum je pi 1 liter na 20 kilogramov, takže pre 70 – 80 kilového muža alebo ženu to predstavuje minimálne 4 litre denne. Väčšina žudí má ažkosti s pitím vežkého množstva čohokožvek. Ale zistíte, že keď začnete tento proces s jedným litrom a budete pokračova s dvoma litrami a tak ďalej, vaša túžba a potreba hydratova sa bude stále zvyšova a zistíte, ako vežmi dehydrovaní ste vlastne boli. Vaša pokožka sa zmení, vaše oči sa zmenia, vᚠkrvný obeh sa zmení. Keď sa začne SuperHydratova, zistíte, že vaše zdravie sa očividne a zjavne začalo zlepšova. Ale pripomínam ešte raz, buďte ohžaduplní a citliví voči vášmu telu. Buďte rozumní a robte veci postupne. Takisto vám odporúčam jes namiesto troch vežkých jedál denne šes menších, jedzte častejšie, to vám takisto môže pomôc.
Stephanie: Myslíš tým pomoc v procese detoxikácie?
Young: Áno, presne tak.
Stephanie: Dr. Young, v dnešnej dobe sa objavuje veža výrobkov, ktoré prinášajú „zelenú“ stravu. Mohol by si nám poveda, ako sa tieto výrobky líšia od ostatných?
Young: Je tu niekožko výrazných rozdielov. Prvý rozdiel je v tom, že nekombinujem nič, čo by mohlo kompromitova elektrónovú zásaditú energiu jednej alebo druhej veci. Nenájdete tu žiadne riasy, žiadne probiotiká alebo nič také, čo sa nazýva „zdravé baktérie“ alebo „zdravá flóra“. Žiadne huby, plesne. Nenájdete žiadnu prísadu, ktorá sa nachádza pod zemou, žiadne korene. Všetko, čo používam sú bylinky a obilniny, listy, dokonca nepoužívam ani stonky. Koncentrácia je 20 k 1, teda treba 20 kilogramov materiálu na výrobu 1 kilogramu výsledného produktu. Používam nízko-tepelnú dehydratáciu na spracovanie, aby som uchoval integritu, ktorú ja nazývam „životná sila“ alebo „potenciál ZETA“. Životná sila bylín a obilnín, životná sila zeleniny či výhonkov, klíčkov a listov je tam preto, aby ste si mohli zobra ich život do vášho života. Toto sa nazýva Biogeneticita. Udržiavaním biogeneticity a integrity výrobku predchádzame znižovaniu jeho zásaditosti.
Koncentrácia výrobku je dôležitá. Udržanie energie a životnej sily výrobku je dôležité. A potom je tu proces ionizácie. Ním sa výrobky doslova nanovo nabíjajú a vracia sa im život. Niečo podobné, ako keď dáte baterky do nabíjačky a zapojíte do elektrickej siete. Musíme tieto výrobky nabi a vráti ich spä do života. Preto, keď otvoríte nádobku so SuperGreens, prášok vyzerá ako zmagnetizovaný. Zmagnetizovaný, lebo bol predtým iónovo nabíjaný.
Stephanie: Jednotlivé čiastočky vlastne stoja na koncoch.
Kevin: Je to statická elektrina.
Young: Áno, presne tak, statická elektrina. Pretože sú elektrónovo nabité, budú sa priahova k protónom. Ak chytíte naberačku, pocítite ako elektrónovo nabitý je prášok SuperGreens. Doslova stojí na špičkách. Pretože umelá hmota má pozitívny náboj a SuperGreens má negatívny elektrický náboj, prášok a nádobka sa priahujú a vy môžete vidie statickú elektrinu.
Kevin: Niečo ako železné piliny a magnet.
Young a Stephanie: Presne tak.
Kevin: Dr. Young, rád by som sa vás opýtal jednu otázku. Často ma žudia oslovia: „Chápem, že toto mierite na cukrovku typu 2 a túto čas prednášky venujete zas vysokému krvnému tlaku.“ Ale potom prídu za mnou a spýtajú sa: „A čo táto choroba?“ Bol by som vežmi rád, keby ste sa k tomu vyjadrili vy, pretože to, čo hžadám, je jednoduchá a jasná odpoveď.
Young: Pravdepodobne ste už počuli, že všetky cesty vedú do Ríma. (Mhm) Nuž, všetky cesty vedú do Domu Zdravia, do cyklu rovnováhy, k základným produktom. Odhliadnuc od symptómov, ktoré vás trápia, program je doslova stále ten istý. Opakujem, symptómy sú len prejavom kyselín, ktoré sa usadili na najslabších miestach nášho tela. Tieto naše slabosti môžeme prekona práve alkalizáciou a energizáciou nášho tela. Návratom do Domu Zdravia. Všetky cesty vedú do Domu Zdravia.
Kevin: Čiže, nezáleží na chorobe, či už je to rakovina, cukrovka, alebo srdcové choroby. Ak jednoducho žudia začnú napráva svoje telo tým, že ho vrátia do stavu rovnováhy prostredníctvom alkalizácie a energizácie, ich telo začne fungova tak, ako má a začne sa lieči.
Young: Presne tak. Telo má vrodenú schopnos samoliečenia, ak mu poskytneme správne prostredie. Ak chcete vodu z žadu, musíte žad vytiahnu z jeho prostredia. Vytiahnete ho z mrazničky a hádajte, čo sa stane? Mení sa. Nie preto, že ste ošetrili žad, ale preto, lebo ste zmenili jeho prostredie. Ak chcete paru z vody, musíte zmeni prostredie. Zvýšite teplotu a tým zmeníte vodu na vodnú paru. Tri rôzne formy H2O, ktoré súvisia s prostredím. Čiže ak nechcete istý symptóm, ktorý sa prejavuje, nezaoberajte sa symptómom, ale zmeňte kontext, prostredie. Presne, ako keby ste vybrali žad z mrazničky, roztopí sa. Ten istý proces sa odohráva, aj keď zmeníme naše vnútorné prostredie superhydratáciou prostredníctvom procesu alkalizácie a energizácie.
Stephanie: Tento proces sa týka nielen ochorení, ale aj dlhodobých problémov ako je vysoký krvný tlak či vysoký obsah cholesterolu.
Young: Určite, pretože vysoký krvný tlak je prejavom tela, ktoré si vytvára tuky, aby živilo kyseliny uskladnené na stenách artérií. Toto núti srdce viac pracova a tým sa zvyšuje aj krvný tlak. Tieto kyseliny odstránime z tela, keď pôjdeme do Domu Zdravia, keď budeme zachováva spomínané princípy, prejdeme štádiami očisty a kontroly a poskytneme telu potrebné živiny pre cyklus rovnováhy. Do Domu Zdravia sa doslova dostaneme prostredníctvom nášho životného štýlu a stravovacích návykov, ktoré doplníme produktmi InnerLightu. Vtedy sa veci začnú roztápa. Ako v metafore, kde sa žad mení na vodu a voda na paru. Sú totiž len prejavmi svojho prostredia. Takže cholesterol znížime, ak znížime kyslos. Ak chceme nízky obsah cholesterolu, nezameriame sa na cholesterol. Zmeníme naše vnútorné prostredie zvýšením zásaditosti, znížením kyslosti a cholesterol sa normalizuje. Je to vežmi jednoduchý proces. A funguje.
Stephanie: A čo vonkajšie prejavy ako sú ekzémy, vyrážky, akné?
Young: Musíme si pamäta, že naša koža je našou treou obličkou. To, čo sa deje vnútri, sa vežakrát prejaví navonok. Preto má veža žudí na koži biele, červené alebo hnedé fžaky. Už ste videli, ako sa mení banán? Keď začne rozklada? Keď prechádza cyklom nerovnováhy? Musí tam ale by nejaké fyzické rozrušenie. Čo je tým fyzickým rozrušením? Zber. Keď ste banán odtrhli, hmota, všetky bunky, ktoré tvoria ten banán sa začali meni zvnútra navonok. A banán sa začína meni. Bunky sa začínajú meni. Na povrchu šupky banána sú kyseliny, ktoré sú prejavom týchto buniek. My to vnímame ako hnedé, hnedočierne fžaky na banáne. U žudí sú to farebné fžaky na pokožke, na rukách.
To isté platí pre vyrážky. Vyrážka je prejavom tela, ktoré sa snaží zbavi sa kyselín prostredníctvom kože, tretej obličky, pretože sa ich nemohlo zbavi prostredníctvom normálneho vylučovacieho systému. A je vždy lepšie zbavi sa kyselín cez tkanivá a ma vyrážku, ako dajme tomu, zničenú pečeň vplyvom narušenej integrity.
Stephanie: Ďakujem. Posunieme túto debatu o krok dopredu k téme psychiky, k psychickým problémom ako napríklad depresia, úzkos, problémom, ktoré sú vežmi časté v dnešnej Amerike.
Young: Som presvedčený, že ak nám záleží na našom duševnom zdraví, musíme v prvom rade zača s naším fyzickým zdravím. Je ažké zača pracova s našou psychikou, ak nie sme fyzicky v rovnováhe a v harmónii. Čiže, napríklad v stave depresie, keď jeme rôzne kyslé jedlá, zmrzlinu, sladkosti, čokoládové tyčinky, bublinkové sladené nápoje, je vežmi ažké prekona túto depresiu, ak žijeme kyslý život a podporujeme ho. Často hovorievam, že človek depresiu nedostáva, on si ju sám vyrobí. Keď začneme na základoch nášho duševného zdravia, čím je naša fyziológia tela, spôsob, ako naše telo funguje, keď sa začneme cíti lepšie, začneme aj lepšie myslie. A keď začneme lepšie myslie, začneme robi veci lepšie. Fyzikálna čas ovplyvňuje čas emočnú. Fyziológia ovplyvňuje psychológiu. Samozrejme, psychika môže ovplyvňova fyzickú čas. Je dôležité, aby sa z nás stali optimisticky zmýšžajúce bytosti. Niekedy to môže by vežmi ažké, každý má v živote veža prekážok, s ktorými sa musí popasova. Ak však chceme by zdraví, plní vitality a energie, musíme zvládnu aj túto čas.
Stephanie: Ako viceprezident spoločnosti InnerLight je pre mňa nevýslovnou radosou možnos šírenia línie produktov, ktorá umožňuje každému, bez ohžadu na vek, pohlavie, zamestnanie, zdravotný stav, prevzia kontrolu nad svojím zdravím a kvalitou svojho života. Táto práca je vežmi naplňujúca a teraz môžem hovori za celý vedúci tím spoločnosti a všetkých distribútorov po celom svete.
Kevin: Chcel by som sa poďakova vám obom, Stephanie a Dr. Youngovi, že ste si našli čas, aby ste mohli prís a podeli sa o túto úžasnú správu. Môžem poveda za seba a doslova aj za státisíce ďalších žudí z celých Spojených štátov, ktorí začali alkalizova a energizova svoje telá, tieto produkty fungujú! Ďakujem obom, že ste prišli.
Stephanie: Vežmi rada som tu prišla, Kevin. Ďakujem.
Young: Ďakujem, Kevin.
Kevin: Pre tých z vás, ktorí ste si toto vypočuli, naozaj vám odporúčam sa skontaktova s osobou, ktorá sa s vami podelila o tieto informácie, zistite si, ako sa môžete dosta k týmto produktom a urobte svoj život lepším. Ďakujem vežmi pekne a ešte nás môžete poču na ďalšej nahrávke súboru „Rozhovor o zdraví“.

Ďalšie informácie nájdete na stránke www.kutikzdravia.sk
Pokračova
Zobrazené ceny sú maloobchodné
E-mail a Heslo
Zabudol som heslo »»
NOVÁ REGISTRÁCIA Internetovy obchod - prihlasenie
Slovak
Ak sa Vám nᚠobchod páči, môžete mu da bod:

Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Nová ponuka Internetový obchod OKShop »
Karobový prášok Bio 250g
Karobový prášok Bio 250g
1,66 €
1,38 € bez DPH
Referencie na produkty
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Suncity rebríček
01.Zelený jačmeň tbl (75g-150 ks)
02.HIMALÁJSKA SOź ružová- Sož mletá 1 kg
03.Goji – Kustovnica čínska - Vitafree 200g
04.Stevia kvapky - Fluid tekuté sladidlo 50 ml
05.Kapsula Kyslej Kapusty 50 kus /bal 16 dňové
06.Olej SOLIO zastud. lisovaný žanový
07.Naturganik himalájska sož ružová jemná 2kg
08.Zelený jačmeň- jemne mletý 250 g
09.Koloidné striebro 200 ml
10.Nádoba na klíčenie 4-dielna