Zdravie v novom svetle
Slovenský preklad audio CD
Health in a whole new Light
Robert O.Young, PhD
Hovorí Kevin Brogan:
Doktor Young je vedec a výskumník na poli mikrobiológie a biochémie. Pionier, ktorý vyvinul koloidnú technológiu a proces mikroionizácie. No najviac sa preslávil svojím bestsellerom The pH Miracle (Zázrak pH).
Okrem autorstva niekožkých kníh má Dr. Young za sebou aj viacero vystúpení na televíznej obrazovke, či promoakcií pre výrobky InnerLight Inc. na stránkach časopisov. Pre lepie vysvetlenie jeho vedy a toho, čo sa označuje ako Nová Biológia by som vám teraz rád predstavil Dr. Younga,..... Dr. Young.
Hovorí Dr. Robert Young:
Ďakujem Kevin. Posledných viac ako 15 rokov som sa venoval bunkovej mikrobiológii. tudoval som stavy, v ktorých sa bunky nachádzajú, ako sa organizujú a dezorganizujú. Takisto som tudoval vplyvy jednotlivých druhov potravín na organizáciu buniek. Keď som sa bliie pozrel na stravovacie návyky z rôznych častí sveta a na symptómy rôznych chorôb, priiel som na toto základné, fundamentálne tvrdenie, tézu, ktorú označujem Nová Biológia. A Nová Biológia hovorí, e existuje len jedna choroba, jedno ochorenie. Viem, e pre mnohých z Vás je aké uveri, e môe existova len jedna choroba, jedno ochorenie. Ale ja verím, e to tak je. A táto jedna choroba, toto jediné ochorenie je prekyslenos tela, kvôli spôsobu ivota, stravovania a myslenia, ktorý je u od základov obrátený a invertovaný. Táto prekyslenos vedie k rozpadu buniek. Keď sa bunky začínajú rozpada, začnú sa v tele tvori a mnoi mikroorganizmy, ktoré sa v naom tele postupne čoraz viac premnoujú. A keď tieto mikroorganizmy začnú fermentova /rozklada/ nau glukózu, nae proteíny, nae tuky, začínajú tie produkova jedy/jedovaté látky/, ktoré ja nazývam kyseliny. A práve tieto kyseliny spôsobujú symptómy, ktoré nazývame chorobou.
Ak teda existuje len jedna choroba, jediné ochorenie, tak potom existuje len jeden liek. A tým liekom je vystúpenie z cyklu obráteného ivotného týlu, zmena stravovacích návykov, zmena myslenia a okrem toho aj alkalizovanie a energizovanie náho tela.
Pribline pred ôsmymi rokmi som napísal knihu One Sickness, One disease, One treatment (Jedna choroba, jedno ochorenie, jeden liek), kde som postuloval teóriu o jednej chorobe, jednom lieku: Ak teda existuje len jedna choroba a jeden liek, potom nevyhnutne musí existova cyklus nerovnováhy a disharmónie.
Tento cyklus má 4 tádiá:
Prvé tádium je charakterizované fyzickým alebo emočným rozruením. Tým môu by nae mylienky, slová, skutky, môe to by nae okolie, od kyslých daďov cez elektromagnetické frekvencie, po znečistené ivotné prostredie, CO, naa strava, ktorá je príli kyslá, nadmerné mnostvo cukru, ktoré je aktuálne hlavnou výzvou Ameriky.
Takisto verím, e ničiace emócie ako hnev, môu prispie k fyzickým a chemickým zmenám, dokonca aj keď len ako vedžajie vyvolávajúce faktory. Tieto chemické zmeny spôsobujú rozpad buniek. A keď sa bunky začínajú dezorganizova, vytvárajú vedžají produkt, odpad, kyselinu, ktorá mení vnútorné prostredie, take nae vnútorné pH sa zniuje.
Teda vplyvom rozpadu buniek sa zároveň zniuje aj úroveň a kvalita náho vnútorného prostredia. A bunky sa prispôsobujú bunkovému rozpadu v tomto morbídnom prostredí. Preto sa zdravé bunky stávajú chorými. A keď sa zdravé bunky začnú dezorganizova, vzniká vhodné prostredie pre rast baktérií, kvasiniek a plesní, ktoré vytvárajú svoje vlastné odpadové látky - ďalie kyseliny oslabujúce ná organizmus. Nae vnútorné prostredie sa ete viac znečisuje a zhoruje tak kvalitu ivota pre ostatné zdravé bunky, čo vedie k ďalím fyzickým a chemickým zmenám. A tak sa dostávame do cyklu, ktorý ja nazývam zákerný cyklus nerovnováhy.
V tomto kyslom prostredí, v cykle nerovnováhy, pozorujeme niektoré symptómy ako nedostatok energie, únava, zlé trávenie, nárast hmotnosti, čo je ochrana pred kyselinami. Nae myslenie sa stáva nejasným, prejavuje sa to napríklad úzkosou, alebo depresiou. Bolesti sú vdy spojené s cyklom nerovnováhy. V podstate nemôete ma boles bez kyseliny a kyselinu bez bolesti. A samozrejme začíname sa cíti chorí a unavení.
Kyseliny vplývajú na ná nervový systém, na nae svaly, ktoré slabnú a začínajú sa rozpada, mení sa farba naej pleti, objavuje sa starnutie, vráskavenie pokoky. Nae myslenie sa stáva nejasným, zahmleným, nae orgány sa stávajú slabými, jednoducho sa cítime chorí a unavení.
Sú potraviny, ktoré poskytujú námu telu energiu a sú potraviny, ktoré ju neposkytujú. Preto som začal mera potraviny, aby som zistil, aká je ich energetická hodnota. Začal som zisova, aká energetická je americká strava a priiel som s celkom novou stravou. Začal som s meraním typickej stravy a meral som ju v Hertzoch, resp. v MegaHertzoch. Pravdepodobne poznáte Hertze vďaka vaim počítačom, pretoe niektoré beia v MegaHertzoch, iné dokonca v GigaHertzoch. To je frekvencia, na ktorej počítače pracujú.? To, čo som skúmal, bola vlastne vibračná frekvencia potravín. Zistil som, e frekvencia typickej stravy sa pohybuje od troch do pribline 50MHz. Zistil som tie, e frekvencia rakovinovej bunky sa pohybuje okolo 40Mhz, take predpokladám, e smr sa začína na 50MHz. Odmeral som dokonca kuracie a unkové hamburgery, ktorých frekvencia sa pohybuje medzi troma a piatimi MHz. Odmeral som takisto aj zdravé žudské orgány, srdce, pečeň, mozog a zistil som, e zdravé orgány vibrujú na frekvencii 70MHz. Toto bolo mojím ciežom. Začal som vyvíja produkty s podobnou frekvenciou. Odmeral som prísady, ktoré som dával do mojich výivových doplnkov, pričom 70MHz bola moja spodná hranica.. Objavil som konečný proces, nazvaný mikroionizácia, ktorým som vracal energiu do potravín. Výsledkom mojich meraní je produkt nazvaný SuperGreens, pri ktorom sa mi podarilo udra integritu /celistvos/ a dokonca zvýi vibračnú frekvenciu výhonkov bylín, listov a zeleniny na hranicu 250MHz. Ak sa pozriete na SuperGreens, vimnite si časti bylín, ktoré sú významné pre svoju elektromagnetickú energiu. Táto energia môe by odmeraná. .
Keď konzumujeme energizované potraviny, tým pridávame energiu svojmu telu. Ale keď zjeme potraviny, ktorá nie sú energizované, svojmu telu energiu odoberieme. Svoje merania som neobmedzil len na vibračnú frekvenciu jedla, ale začal som aj potraviny foti a to pouitím peciálnej techniky, známej ako Kirlianova fotografia. Na týchto fotografiách môeme vidie, do akej miery je potravina energetická. Energia vyzerá ako iara vychádzajúca z potraviny. Touto technikou som odfotil napríklad hamburger. Na tejto fotografii môete vidie alát, ktorý vyaruje energiu. Hamburger, na druhej strane, vyaruje vežmi málo energie. Na ďalej fotografii môete vidie energiu vychádzajúcu z jediného klíčka oovice, vlastne môete vidie len energiu, ktorá je zobrazená farbami, červenou, bielou, modrou, ktoré doslova vyarujú z tejto ivej potraviny. Môete cíti ten rozdiel medzi ivým a mŕtvym jedlom. Samozrejme, e som chcel vidie aj takúto fotografiu náho produktu SuperGreens. Zistil som, e má nielen vysokú frekvenciu 250MHz, ale keď som videl fotografiu a na nej elektrizujúcu energiu a nádherné farby bielej, modrej, červenej,
uvedomil som si, e toto je jedinečný produkt, plný energie, z ktorého by mohli ma mnohí žudia úitok tým, e by ho zahrnuli do svojej stravy.
Existuje ete jeden spôsob merania potravín. Je moné mera nielen vibračnú frekvenciu a fotografova energiu, ale takisto mera pH. pH je skratka pre power of hydrogen, po slovensky sila vodíka. Stupnica pH sa počíta od jedna po 14, pričom 7 znamená neutrálne, vetko pod sedem je kyslé a nad 7 zásadité. Ako mikrobiológ som mal monos tudova krv za pomoci jemných prístrojov, aby sa mi podarilo odmera pH krvi v tisícinách a táto hodnota je 7,365. Viem, e je to detailné, ale zároveň verím, e je to dôleité. Zoberte si za príklad nau teplotu tela - 36,2 stupňov Celzia. V prípade, e sa odliuje o čo len jeden bod na stupnici, ako sa cítime? Pre pocit choroby nám stačí aj 37 stupňov Celzia. Aký vežký vplyv tak malej odchýlky! Ten istý jav môeme pozorova aj v krvi. Je známe, e krv sa udriava na vežmi jemnej a krehkej rovnováhe 7,365 pH, tak ako naa teplota na 36,2 stupňov Celzia.
Potom som začal mera pH potravín, ako je brokolica, penát a zároveň objavova produkty, ktoré by dokázali alkalizova a energizova telo, pretoe podža vzoru jedna choroba jeden liek, som si uvedomil, e nae zdravie si udríme len vtedy, ak si udríme chemickú rovnováhu pH v krvi na hodnote 7,365. A keď sme do stravy zahrnuli kyslé jedlá ako hotdogy, pivo, kávu, sódu, začali sme námu telu dodáva potraviny, ktoré vytvárajú kyseliny zniujúce pH naej krvi a tkanív. No krv potrebuje by udriavaná na hodnote pH 7,365 a telo urobí čokožvek, aby uchránilo túto krehkú rovnováhu. Telo sa snaí udriava zásaditos tým, e ju sahuje zo svalov, kostí a tým, e prostredníctvom vylučovacích orgánov sa zbavuje kyselín. Ak sa mu nepodarí kyseliny vylúči, uskladní ich v tkanivách. Takto telo prechádza vyrovnávacím procesom.
Sú potraviny, ktoré námu telu pomáhajú a naopak, sú potraviny, ktoré prispievajú ku kyslosti. Sú potraviny a výivové doplnky ako SuperGreens a Prime pH, ktoré pomáhajú zásaditosti náho tela. Ak sa tým kyslým budeme vyhýba, čaká nás vysokokvalitný ivot.
Okrem u spomínaných fotografií som urobil aj fotografie krvi na bunkovej úrovni. Nažavo je obrázok mojej krvi. Bunky sú pekné, okrúhle a symetrické. Nie sú zlepené dokopy. Sú oddelené a v priestore medzi nimi, v plazme nie je veža odpadových látok. Erytrocyty /červené krvinky/ sú hladké a perfektne zaoblené. Nielen farba krvi je dobrá, ale aj plazma je čistá a jasná. Na druhej strane, keď rozoberáme symptómy chorôb, keď máme do činenia s chorými a unavenými žuďmi, ich krv sa začne fermentova, začne sa rozklada. Začnú sa objavova baktérie a kvasinky. Tieto biele oblasti, ktoré môete vidie na obrázku sú formy kvasiniek. Môete vidie červené krvinky, ktoré nie sú oblé a symetrické. Vyzerajú ako bobule. Majú oválny tvar a niektoré sú väčie, niektoré menie. Toto prezrádza, e strava je príli kyslá.
Prostredníctvom môjho výskumu sa mi podarilo urči, e keď človek konzumoval zásaditejiu stravu, jeho bunky boli pekné a oblé. Keď jedol viac zelenej potravy a zelených nápojov ako SuperGreens a Prime pH, jeho červené krvinky boli viac zaoblené a plazma bola čistejia a jasnejia. Keď človek jedol kyslejie potraviny a uíval doplnky, ktoré neprispievali k zásaditosti prostredia, pozoroval som rozpadajúce sa bunky a objavujúce sa kvasinky a baktérie.
Zaujímavosou na mojom výskume je zistenie, e kyseliny sa uskladňujú na najslabích miestach náho tela. Take ak máte genetickú predispozíciu pre srdcové choroby a zároveň je vaa strava príli kyslá, tak pri nadmernom mnostve kyselín v tele sa tieto budú uklada vo vaom srdcovo-cievnom systéme. Vaa genetická predispozícia sa môe prejavi len vtedy, ak svojou ivotosprávou podporujete situácie, kedy sa vaa genetická predispozícia môe prejavi. Ak berieme do úvahy moje zistenie, e kyseliny sa uskladňujú na najslabích miestach tela, tak v prípade, e sa vo vaej rodine vyskytla cukrovka, kyseliny sa usadia vo vaom pankrease. Ak to boli choroby srdca, tak na srdci, ak choroby mozgu, tak sa vám kyseliny hromadia v mozgu.
Pouijem jednoduché prirovnanie, ktoré sumarizuje celú túto ideológiu, celú mylienku jednej choroby, jedného lieku. Predstavte si, e máte gužaté sklenené akvárium s malou zlatou rybkou. Čo by ste urobili, keby vaa rybka ochorela? Začali by ste oetrova rybku, alebo by ste vymenili vodu? Odpoveď je jednoduchá. Ak je rybka chorá, jednoducho vymeníme vodu. Naa rybka je metaforou pre žudskú bunku a voda, ktorá rybku obklopuje, je nae vnútorné prostredie, vetky telesné tekutiny, ktoré predstavujú väčinu náho tela.. 70% náho tela tvorí voda, 30% je hmota. Zamerajme sa na prostredie, na tekutiny obklopujúce bunku: to je hlavný problém bunky. Keď je bunka chorá a unavená, je to len a len kvôli jej prostrediu. Presne ako v prípade zlatej rybky. Ak je rybka chorá, neliečte rybku, vymeňte vodu.
Viem, čo si myslíte: Moje deti nemajú radi zeleninu, nebudú ju jes!. Môj manel sa nevzdá svojho stejku!. A ja sa nemôem rozlúči s kávou!. Čoe, nemôem deti zobra do McDonaldsu?. Chcete tým poveda, e s mojím terajím ivotom je koniec?
Uvedomujem si, e to nie je žahké. Ale najaou časou celého programu je len začiatok. Keď začnete energizova a alkalizova svoje telo produktmi InnerLight, keď začnete pi SuperGreens s Prime pH, začnete prebera kontrolu nad svojím vnútorným prostredím.
SuperGreens obsahuje 49 rozličných organických rastlín. Veža žudí sa ma pýta, prečo práve 49? Ja ale fakt neviem. To mi vylo, keď som zobral tie najlepie rastliny. Vetky sú organické, vetka zelenina je organická, vetky listy sú organické. A prečo som pouil byliny a listy? Prečo nie korene? Pretoe vrchné časti sú tie, kde je svetlo. A kde je svetlo, tam je ivot. Majú vysoký obsah chlorofylu. Chcel som da dokopy produkt, ktorý by bol kvalitný, vysoko organický a s vysokým obsahom chlorofylu. Dôvodom je fakt, e naa krv je identická s molekulami chlorofylu. Čie ak dodáme do tela chlorofyl, v podstate budujeme nau krv. A ak budujeme nau krv, budujeme kadú bunku náho tela. Počas môjho 15-ročného výskumu som objavil, e ak som do stravy zahrnul koncentrované zelené potraviny ako napr. SuperGreens, kvalita a organizácia žudskej bunky sa zlepila. A okolie bunky sa takisto zlepilo. Organické byliny a rastliny ako napr. napríklad penica, ra, jačmeň či penát boli skombinované tak, aby vytvorili základné prvky SuperGreens, ktoré pomáhajú budova bunky v naom tele. SuperGreens obsahuje taktie viac ako 125 prírodných vitamínov, minerálov a aminokyselín.
Je superenergizované pomocou pomocou mojej vlastnej techniky koloidne nabitého púdru, ktorý môete vidie, keď otvoríte nádobu so SuperGreenom.
Je to takisto aj koncentrácia. Na výrobu jedného kilogramu tohto materiálu treba pribline 20 kilogramov byliniek, zeleniny a listov. Je to koncentrácia 20 : 1. Dôvod, prečo som to urobil, je biochémia. Tá hovorí, e treba 20 jednotiek zásady na zneutralizovanie jednej jednotky kyslosti. Chcel som vytvori formulu, ktorá by predstavovala koncentráciu 20 : 1 a táto by slúila k udraniu zásaditosti vnútorného prostredia. A tým je tento neuveritežný produkt SuperGreens.
Sprievodným prípravkom SuperGreensu je Prime pH. Je to zázračný alkalizujúci a energizujúci produkt. Obsahuje 2 vožné atómy kyslíka a jeden atóm chlóru, ktorý má vožný elektrón.
Tým, e telu dodáme kyslík, vytvoríme podmienky pre viazanie ďalích prvkov, ktoré sú nevyhnutné pre ná ivot. Kyslík pomáha bunkám fungova na vyích energetických úrovniach.
Elektróny sú nevyhnutné na alkalizáciu vnútorného prostredia , a preto je potrebné zvýi prísun elektrónov v strave. Elektróny sú záporne nabité častice a priahujú sa k časticiam s opačným, čie kladným nábojom, ktoré nazývame protóny. Platí, e vetko, čo je kyslé, má vožný protón a vetko, čo je alkalické (čie zásadité) má vožný elektrón.
Zvýená aktivita elektrónov v potravinách napomáha neutralizácii kyselín a protónov v naom tele, čím sa ozdraví vnútorné prostredie a zabezpečí celistvos buniek náho organizmu.
Tým sa Prime pH spolu so SuperGreens stáva základným produktom pre energizáciu a alkalizáciu tela a pre poskytovanie základných prvkov na výstavbu buniek.
Je to také jednoduché. Vetko, čo potrebujete urobi, aby ste začali tento superhydratačný proces a začali alkalizova a energizova svoje telo, je zmiea jednu kávovú lyičku tohto úasného práku SuperGreens so 16 kvapkami Prime pH v jednom litri odstátej vody. Keď do vody pridáte Prime pH, zvýi sa jej zásaditos 1000x!! Preto je tento produkt tak dôleité zahrnú do vaej stravy. A toto je aj začiatok alkalizácie a energizácie váho tela. Odporúčam vám pi 3-4 litre tohto nápoja denne. Začnite pi najprv jeden liter denne a postupne zvyujte mnostvo na 2,3 a 4 litre vody spolu so SuperGreens a Prime pH za deň.
Týmto sa dostávame k cyklu rovnováhy. Ak existuje cyklus nerovnováhy, tak potom automaticky musí existova aj cyklus rovnováhy. Je to ako teplé a studené, biele a čierne, vojna a mier, take k cyklu nerovnováhy patrí aj cyklus rovnováhy. Tieto dva cykly sú dve nové predlohy pre choroby, ktoré sa vyskytujú v cykle nerovnováhy a pre zdravie vyskytujúce sa v cykle rovnováhy.
Prvým tádiom cyklu rovnováhy je očista. Je to proces, ktorý začína superhydratáciou a vo veobecnosti trvá 7-10 dní. Nič vám vak nebráni pokračova v tomto procese aj ďalej, ak sa vám to páči a ak máte výsledky. Počas týchto 7-10 dní sa hydratujte min. 3-4 litrami SuperGreens s Prime pH.
Druhé tádium je o prevzatí kontroly. Ide o preruenie zauívaného stereotypu negatívnych ruiacich faktorov. Eliminujeme teda vetky kyslé jedlá a začneme námu telu poskytova vetky tie základné prvky, ktoré som pomenoval jedným názvom: enský princíp, WOMAN Principe.
W-alkalizovaná voda
O-kyslík
M-minerály
A-alkalizácia a energizácia
N-nutričná výiva
Kyslík získate nielen zo SuperGreens, ale aj z kadej vody, do ktorej pridáte Prime pH. Prime pH môete pridáva nielen do vody so SuperGreens, ale aj do obyčajnej vody, ktorú chcete pi. Druh vožného kyslíka, ktorý je prítomný v Prime pH, je nevyhnutný pre okysličenie vetkých buniek.
Aké druhy minerálov? Jednoznačne také, ktoré sú alkalické /zásadité/. Pre toto máme jeden produkt, ktorý voláme Megavitamins. Ten nám dodá niekožko potrebných prvkov. Naa strava by zároveň mala by zameraná na zásadité potraviny. Postupne, ako budete pokračova v tomto cykle, budete na sebe objavova príznaky zdravia. To nie je zázrak, ktorý sa odohrá zo dňa na deň, je to proces. Je to ako tréning. Prečo trénujeme? Pre svoje dobré zdravie. Trénujete kadý deň, no nie kadý deň sa prejavia viditežné zlepenia, ale kadý deň, urobíte krok dopredu a zlepujete sa. Tréning, cyklus rovnováhy, princíp WOMAN, výivové doplnky a správna strava - to je cesta k vitalite a k energii.
Zaijete čisté a jasné oči, čistú a jasnú mysež, zvýenú koncentráciu a stratu nadbytočných kilogramov. Prečo? Jednoducho preto, e nae telo u nebude potrebova vetok ten tuk na odkladanie kyselín. Nadváha sa začne jednoducho rozpúa.
Sú tu aj ďalie výrobky, ktoré by som vám chcel odporuči. Výrobky, ktoré dopĺňajú Supergreens a Prime pH. Jedným z nich je SuperSoySproutPowder /SSSP/. Práok zo sójových klíčkov -výhonkov/. Ja to nazývam zázračné jedlo. Sú to hydroponicky vyklíčené sójové zrnká, malé zárodky rastlín, ktoré sú viac zeleninou ako strukovinou. Sú kompletne biogenetické. Ak potravina je biogenetická, to znamená, e jej ivot môete prenies do svojho ivota. Koncentrácia tohto práku je 27:1. to znamená, e na výrobu 1kg tohto SSSP práku je potrebných 27 kg výhonkov. Čo sa týka dávkovania, odporúčam 3-4 kávové lyičky SSSP. To bude vaa denná rutina, ktorú si budete vežmi vychutnáva.
V prípade, ak vás trápia problémy s cukrom, či u ste typ 0 alebo hyperglykemický, je SSSP rieením práve pre vás. Zistil som, e ak si dáte 1 kávovú lyičku SSSP a zmieate ju v 1litri SuperGreens, vae problémy sa stratia. Pocítite návrat energie. Dosiahli sme úspechy u diabetikov, ktorí brali SSSP.
Ďalia úasná vec je, e SSSP je zo 41% zloený z proteínov a je bohatý na vitamíny, minerály a ďalie biologicky aktívne látky. S produktom SSSP sme zaznamenali obrovské úspechy a žudia ho jednoducho milujú!
Toto boli tri základné produkty, ktoré ja nazývam základnými kameňmi DOMU ZDRAVIA. Prvý je SuperGreeens, druhý Prime pH, tretí SuperSoySprout Powder a tvrtým kameňom tohto domu, je Biolight. Biolight obsahuje ióny , negatívne nabitý kremík/Si/ a negatívne nabitý ión Striebra/Ag/. Taktie obsahuje koenzým NAD alebo NADP. Je to koenzým alebo ko-faktor Q1. Pravdepodobne ste u počuli o koenzýme Q10 , ale toto je začiatok cyklu energie, nie jeho koniec. Ak tento koenzým nie je prítomný pri spracovávaní cukru, tak namiesto energie máme z cukru kyselinu mliečnu. Vetci dobre poznáme, čo spôsobuje kyselina mliečna. Boles. Pamätáte si ete tú analógiu? Kyselina rovná sa boles a boles = kyselina. A práve ko-faktor Q1 pomáha premiestni cukor do cyklu energie a my vtedy pociujeme viac energie. Take toto je produkt energie. Okrem toho obsahuje aj striebro, ktoré podporuje liečenie a pomáha udriava zásadité prostredie. No a samozrejme je tu aj kremík, ktorý ako jeden zo základných prvkov v kombinácii s kyslíkom pomáha viaza ďalie nevyhnutné prvky ako napr: vápnik, prvok potrebný pre nae kosti. Ak ste niekedy brali kremík, určite ste pocítili napríklad pevnejie nechty, zdravie a silnejie zuby. Toto je jednoducho základný prvok, ktorý som vsunul do Biolight-u. Q1, striebro a kremík je jednoducho trojica, ktorá robí z Biolightu úasný výrobok a určite ho odporúčam kadému na pravidelné pouívanie.
Taktie som vytvoril mnostvo balení kvôli zjednodueniu. Ak vás napríklad trápia rôzne symptómy, či u sa týkajú muských, alebo enských chorôb, sú tu ďalie balíčky. Napríklad Orthopack. Pouívajú ho mnohí atléti, olympijskí atléti, či West-pointský gymnastický tím. Medzi úspené výsledky Orthopacku patrí uvožňovanie kyseliny mliečnej, uvožňovanie svalovej horúčky, zotavovanie sa po nadmernej fyzickej záai či namáhavom tréningu. 100% urýchlenie zotavovacieho procesu u atlétov pri pouití Orthopacku , nie je nič prekvapujúce.
Taktie máme Environmentálny balíček, pecializovaný na emočné problémy. Aj s týmto balíčkom sme zaznamenali obrovské úspechy.
Odžahčujúci balíček je zase určený pre stratu váhy. Treba si vak uvedomi, e tuk nie je problém. Mnohí žudia s nadváhou preli obrovským mnostvom diét, ktoré boli namierené proti tuku. No ná program nie je protituková diéta. Je to nový ivotný týl. Je to alkalizujúci program, ktorého ciežom nie je eliminova tuky, ale kyseliny. A tým, e odbúrava kyseliny, odstraňuje aj problém s tukom. Odžahčujúci balíček obsahuje samozrejme aj SuperGreens a Prime pH, o ktorých sme u hovorili, no tak isto obsahuje aj chróm /Cr/ a vanád /V/. Prečo som do balíčka pridal tieto dva prvky? Chróm toti pôsobí ako sprostredkovatež medzi cukrom a inzulínom. Preto sme chróm zakomponovali do produktu, aby sme napomohli väzbám medzi cukrom a inzulínom. Takto sa potom cukor môe dosta do cyklu energie. A k tomu tu mám ete jednu zaujímavú tatistiku: 80% vetkých diabetikov trpí nadváhou... Otázka znie: PREČO tak veža diabetikov trpí aj nadváhou? Odpoveď: Dôvodom je ich ivotný týl, nadmerná kyslos organizmu.
Ďalím výrobkom v Odžahčujúcom balíčku je Fibrotín. Je to druh prírodného laxatíva. Jeho úlohou je udriava veci v pohybe. Keď sa detoxikujeme, chceme rýchlo odstráni vetky kyslé odpadové látky. A Fibrotín pomáha eliminova tento kyslý odpad. Odžahčujúci balíček sa zameriava na alkalizáciu a energizáciu náho tela, na zniovanie kyslosti a lepie zvládanie naich cukrov.
Teraz by som rád spomenul niekožko naich pH ZÁZRAKOV. A to ich máme tisíce po celom svete z viac ako 70-tich rôznych krajín.
Jane Medlocková z Texasu zhodila viac ako 70kg počas 6 mesiacov týmto programom. Marin Hillová trpela na cukrovku, pri ktorej mala vysoký obsah cholesterolu. Podarilo sa jej zníi svoju vysokú hodnotu cholesterolu o 50%, pričom schudla 45kg. Ryan Marlog schudol 15kg a nabral 5kg svalovej hmoty. No nie tým, e jedol hydinu, bravčové, či hovädzie mäso, ale pitím SuperGreens a prechodom k zásaditejej strave. A Deidre Howardová trpela ványm ochorením srdca, ktoré bolo v skutočnosti problémom nadmernej kyslosti, sa vyliečila a okrem toho schudla viac ako 40 kg.
A to sú príklady toho, čo môete zai i vy, ak sa rozhodnete privies produkty InnerLight Inc. do váho ivota, ak sa rozhodnete alkalizova sa, energizova sa a sta sa pH zázrakom vy sami.
Na záver mi dovožte poďakova vám vetkým za pozornos.
Ďalie informácie nájdete na stránke www.ph-zazrak.sk alebo www.vegastrava.sk |
|