www.suncity.sk > Zdravie v novom svetle KONTAKTNÉ ÚDAJE
 
Kojenecke a dojcenske oblecenie Internetovy obchod www.suncity.sk
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Výber podža určenia
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Cenník SUNCITY, s. r.o.
»» prezrite si nᚠcenník
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Info pre zákazníkov
Ako u obchode nakupova
Obchodné podmienky
Ochrana osobných údajov
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk PREČÍTAJTE SI...
» Stévia – chválená i zatracovaná
» Kličky = Život
» Klíčenie - Ako zača a prečo
» Prečo kradnú opice drevené uhlie?
» Topinambur a obezita
» Plesne a Greens Young pHorever
» Topinambur a cukrovka
» List Zákazníka - Názory na Magneter
» DR. Dr. Robert Young -
» Odborné výsledky s Magneterom
» Young pHorever - otázky a odpovede
» Pôžičky cez Quatro na Spltátky
» Topinambur a trávenie
» Energy Prípravky na veterinárne použitie
» Chlorofyl
» ODKYSLENIE ORGANIZMU - ZÁKLADY
» Prečo je dôležité pi vodu ?
» Prečo pi ionizovanú alkalickú vodu?
» Cukrovka, diabetes mellitus a kokosová diéta.
» Panennský kokosový olej
» Topinambur a Srdce
» Zdravie v novom svetle
» Kurkuma - terapautické účinky a možné interakcie
» Chudnutie prirodzene
» Young pHorever / Supergreens / - Skúsenosti
» Rozhovor o zdraví
» Recepty na kličky
» Alkalizujúca strava
» Kalendár užívania produktov Energy
» Vedeli ste o klíčkoch ?
» Správná životospráva
» Ako som umravnila môj cholesterol
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk
Mapa stránok
Odporúčame
www.zdravie-sk.eu

Zdravie v novom svetle

Zdravie v novom svetle

Slovenský preklad audio CD
“Health in a whole new Light“
Robert O.Young, PhD

Hovorí Kevin Brogan:

Doktor Young je vedec a výskumník na poli mikrobiológie a biochémie. Pionier, ktorý vyvinul koloidnú technológiu a proces mikroionizácie. No najviac sa preslávil svojím bestsellerom „The pH Miracle“ (Zázrak pH).

Okrem autorstva niekožkých kníh má Dr. Young za sebou aj viacero vystúpení na televíznej obrazovke, či promoakcií pre výrobky InnerLight Inc. na stránkach časopisov. Pre lepšie vysvetlenie „jeho vedy“ a toho, čo sa označuje ako „Nová Biológia“ by som vám teraz rád predstavil Dr. Younga,..... Dr. Young.


Hovorí Dr. Robert Young:

Ďakujem Kevin. Posledných viac ako 15 rokov som sa venoval bunkovej mikrobiológii. Študoval som stavy, v ktorých sa bunky nachádzajú, ako sa organizujú a dezorganizujú. Takisto som študoval vplyvy jednotlivých druhov potravín na organizáciu buniek. Keď som sa bližšie pozrel na stravovacie návyky z rôznych častí sveta a na symptómy rôznych chorôb, prišiel som na toto základné, fundamentálne tvrdenie, tézu, ktorú označujem „Nová Biológia“. A Nová Biológia hovorí, že existuje len jedna choroba, jedno ochorenie. Viem, že pre mnohých z Vás je ažké uveri, že môže existova len jedna choroba, jedno ochorenie. Ale ja verím, že to tak je. A táto jedna choroba, toto jediné ochorenie je prekyslenos tela, kvôli spôsobu života, stravovania a myslenia, ktorý je už od základov obrátený a invertovaný. Táto prekyslenos vedie k rozpadu buniek. Keď sa bunky začínajú rozpada, začnú sa v tele tvori a množi mikroorganizmy, ktoré sa v našom tele postupne čoraz viac premnožujú. A keď tieto mikroorganizmy začnú fermentova /rozklada/ našu glukózu, naše proteíny, naše tuky, začínajú tiež produkova jedy/jedovaté látky/, ktoré ja nazývam kyseliny. A práve tieto kyseliny spôsobujú symptómy, ktoré nazývame chorobou.

Ak teda existuje len jedna choroba, jediné ochorenie, tak potom existuje len jeden liek. A tým liekom je vystúpenie z cyklu obráteného životného štýlu, zmena stravovacích návykov, zmena myslenia a okrem toho aj alkalizovanie a energizovanie nášho tela.
Približne pred ôsmymi rokmi som napísal knihu „One Sickness, One disease, One treatment“ (Jedna choroba, jedno ochorenie, jeden liek), kde som postuloval teóriu o jednej chorobe, jednom lieku: Ak teda existuje len jedna choroba a jeden liek, potom nevyhnutne musí existova cyklus nerovnováhy a disharmónie.
Tento cyklus má 4 štádiá:
Prvé štádium je charakterizované fyzickým alebo emočným rozrušením. Tým môžu by naše myšlienky, slová, skutky, môže to by naše okolie, od kyslých dažďov cez elektromagnetické frekvencie, po znečistené životné prostredie, CO, naša strava, ktorá je príliš kyslá, nadmerné množstvo cukru, ktoré je aktuálne hlavnou výzvou Ameriky.
Takisto verím, že ničiace emócie ako hnev, môžu prispie k fyzickým a chemickým zmenám, dokonca aj keď len ako vedžajšie vyvolávajúce faktory. Tieto chemické zmeny spôsobujú rozpad buniek. A keď sa bunky začínajú dezorganizova, vytvárajú vedžajší produkt, odpad, kyselinu, ktorá mení vnútorné prostredie, takže naše vnútorné pH sa znižuje.

Teda vplyvom rozpadu buniek sa zároveň znižuje aj úroveň a kvalita nášho vnútorného prostredia. A bunky sa prispôsobujú bunkovému rozpadu v tomto morbídnom prostredí. Preto sa zdravé bunky stávajú chorými. A keď sa zdravé bunky začnú dezorganizova, vzniká vhodné prostredie pre rast baktérií, kvasiniek a plesní, ktoré vytvárajú svoje vlastné odpadové látky - ďalšie kyseliny oslabujúce nᚠorganizmus. Naše vnútorné prostredie sa ešte viac znečisuje a zhoršuje tak kvalitu života pre ostatné zdravé bunky, čo vedie k ďalším fyzickým a chemickým zmenám. A tak sa dostávame do cyklu, ktorý ja nazývam zákerný cyklus nerovnováhy.
V tomto kyslom prostredí, v cykle nerovnováhy, pozorujeme niektoré symptómy ako nedostatok energie, únava, zlé trávenie, nárast hmotnosti, čo je ochrana pred kyselinami. Naše myslenie sa stáva nejasným, prejavuje sa to napríklad úzkosou, alebo depresiou. Bolesti sú vždy spojené s cyklom nerovnováhy. V podstate nemôžete ma boles bez kyseliny a kyselinu bez bolesti. A samozrejme začíname sa cíti chorí a unavení.
Kyseliny vplývajú na nᚠnervový systém, na naše svaly, ktoré slabnú a začínajú sa rozpada, mení sa farba našej pleti, objavuje sa starnutie, vráskavenie pokožky. Naše myslenie sa stáva nejasným, zahmleným, naše orgány sa stávajú slabými, jednoducho sa cítime chorí a unavení.
Sú potraviny, ktoré poskytujú nášmu telu energiu a sú potraviny, ktoré ju neposkytujú. Preto som začal mera potraviny, aby som zistil, aká je ich energetická hodnota. Začal som zisova, aká energetická je americká strava a prišiel som s celkom novou stravou. Začal som s meraním typickej stravy a meral som ju v Hertzoch, resp. v MegaHertzoch. Pravdepodobne poznáte Hertze vďaka vašim počítačom, pretože niektoré bežia v MegaHertzoch, iné dokonca v GigaHertzoch. To je frekvencia, na ktorej počítače pracujú.? To, čo som skúmal, bola vlastne vibračná frekvencia potravín. Zistil som, že frekvencia typickej stravy sa pohybuje od troch do približne 50MHz. Zistil som tiež, že frekvencia rakovinovej bunky sa pohybuje okolo 40Mhz, takže predpokladám, že smr sa začína na 50MHz. Odmeral som dokonca kuracie a šunkové hamburgery, ktorých frekvencia sa pohybuje medzi troma až piatimi MHz. Odmeral som takisto aj zdravé žudské orgány, srdce, pečeň, mozog a zistil som, že zdravé orgány vibrujú na frekvencii 70MHz. Toto bolo mojím ciežom. Začal som vyvíja produkty s podobnou frekvenciou. Odmeral som prísady, ktoré som dával do mojich výživových doplnkov, pričom 70MHz bola moja spodná hranica.. Objavil som konečný proces, nazvaný mikroionizácia, ktorým som vracal energiu do potravín. Výsledkom mojich meraní je produkt nazvaný „SuperGreens“, pri ktorom sa mi podarilo udrža integritu /celistvos/ a dokonca zvýši vibračnú frekvenciu výhonkov bylín, listov a zeleniny na hranicu 250MHz. Ak sa pozriete na SuperGreens, všimnite si časti bylín, ktoré sú významné pre svoju elektromagnetickú energiu. Táto energia môže by odmeraná. .
Keď konzumujeme energizované potraviny, tým pridávame energiu svojmu telu. Ale keď zjeme potraviny, ktorá nie sú energizované, svojmu telu energiu odoberieme. Svoje merania som neobmedzil len na vibračnú frekvenciu jedla, ale začal som aj potraviny foti a to použitím špeciálnej techniky, známej ako Kirlianova fotografia. Na týchto fotografiách môžeme vidie, do akej miery je potravina energetická. Energia vyzerá ako žiara vychádzajúca z potraviny. Touto technikou som odfotil napríklad hamburger. Na tejto fotografii môžete vidie šalát, ktorý vyžaruje energiu. Hamburger, na druhej strane, vyžaruje vežmi málo energie. Na ďalšej fotografii môžete vidie energiu vychádzajúcu z jediného klíčka šošovice, vlastne môžete vidie len energiu, ktorá je zobrazená farbami, červenou, bielou, modrou, ktoré doslova vyžarujú z tejto živej potraviny. Môžete cíti ten rozdiel medzi živým a mŕtvym“ jedlom. Samozrejme, že som chcel vidie aj takúto fotografiu nášho produktu „SuperGreens“. Zistil som, že má nielen vysokú frekvenciu 250MHz, ale keď som videl fotografiu a na nej elektrizujúcu energiu a nádherné farby bielej, modrej, červenej,
uvedomil som si, že toto je jedinečný produkt, plný energie, z ktorého by mohli ma mnohí žudia úžitok tým, že by ho zahrnuli do svojej stravy.

Existuje ešte jeden spôsob merania potravín. Je možné mera nielen vibračnú frekvenciu a fotografova energiu, ale takisto mera pH. pH je skratka pre „power of hydrogen“, po slovensky „sila vodíka“. Stupnica pH sa počíta od jedna po 14, pričom 7 znamená neutrálne, všetko pod sedem je kyslé a nad 7 zásadité. Ako mikrobiológ som mal možnos študova krv za pomoci jemných prístrojov, aby sa mi podarilo odmera pH krvi v tisícinách a táto hodnota je 7,365. Viem, že je to detailné, ale zároveň verím, že je to dôležité. Zoberte si za príklad našu teplotu tela - 36,2 stupňov Celzia. V prípade, že sa odlišuje o čo len jeden bod na stupnici, ako sa cítime? Pre pocit choroby nám stačí aj 37 stupňov Celzia. Aký vežký vplyv tak malej odchýlky! Ten istý jav môžeme pozorova aj v krvi. Je známe, že krv sa udržiava na vežmi jemnej a krehkej rovnováhe 7,365 pH, tak ako naša teplota na 36,2 stupňov Celzia.
Potom som začal mera pH potravín, ako je brokolica, špenát a zároveň objavova produkty, ktoré by dokázali alkalizova a energizova telo, pretože podža vzoru „jedna choroba – jeden liek“, som si uvedomil, že naše zdravie si udržíme len vtedy, ak si udržíme chemickú rovnováhu pH v krvi na hodnote 7,365. A keď sme do stravy zahrnuli kyslé jedlá ako hotdogy, pivo, kávu, sódu, začali sme nášmu telu dodáva potraviny, ktoré vytvárajú kyseliny znižujúce pH našej krvi a tkanív. No krv potrebuje by udržiavaná na hodnote pH 7,365 a telo urobí čokožvek, aby uchránilo túto krehkú rovnováhu. Telo sa snaží udržiava zásaditos tým, že ju „sahuje“ zo svalov, kostí a tým, že prostredníctvom vylučovacích orgánov sa zbavuje kyselín. Ak sa mu nepodarí kyseliny vylúči, uskladní ich v tkanivách. Takto telo prechádza vyrovnávacím procesom.
Sú potraviny, ktoré nášmu telu pomáhajú a naopak, sú potraviny, ktoré prispievajú ku kyslosti. Sú potraviny a výživové doplnky ako SuperGreens a Prime pH, ktoré pomáhajú zásaditosti nášho tela. Ak sa tým kyslým budeme vyhýba, čaká nás vysokokvalitný život.
Okrem už spomínaných fotografií som urobil aj fotografie krvi na bunkovej úrovni. Nažavo je obrázok mojej krvi. Bunky sú pekné, okrúhle a symetrické. Nie sú zlepené dokopy. Sú oddelené a v priestore medzi nimi, v plazme nie je veža odpadových látok. Erytrocyty /červené krvinky/ sú hladké a perfektne zaoblené. Nielen farba krvi je dobrá, ale aj plazma je čistá a jasná. Na druhej strane, keď rozoberáme symptómy chorôb, keď máme do činenia s chorými a unavenými žuďmi, ich krv sa začne fermentova, začne sa rozklada. Začnú sa objavova baktérie a kvasinky. Tieto biele oblasti, ktoré môžete vidie na obrázku sú formy kvasiniek. Môžete vidie červené krvinky, ktoré nie sú oblé a symetrické. Vyzerajú ako bobule. Majú oválny tvar a niektoré sú väčšie, niektoré menšie. Toto prezrádza, že strava je príliš kyslá.
Prostredníctvom môjho výskumu sa mi podarilo urči, že keď človek konzumoval zásaditejšiu stravu, jeho bunky boli pekné a oblé. Keď jedol viac zelenej potravy a zelených nápojov ako SuperGreens a Prime pH, jeho červené krvinky boli viac zaoblené a plazma bola čistejšia a jasnejšia. Keď človek jedol kyslejšie potraviny a užíval doplnky, ktoré neprispievali k zásaditosti prostredia, pozoroval som rozpadajúce sa bunky a objavujúce sa kvasinky a baktérie.
Zaujímavosou na mojom výskume je zistenie, že kyseliny sa uskladňujú na „najslabších“ miestach nášho tela. Takže ak máte genetickú predispozíciu pre srdcové choroby a zároveň je vaša strava príliš kyslá, tak pri nadmernom množstve kyselín v tele sa tieto budú uklada vo vašom srdcovo-cievnom systéme. Vaša genetická predispozícia sa môže prejavi len vtedy, ak svojou životosprávou podporujete situácie, kedy sa vaša genetická predispozícia môže prejavi. Ak berieme do úvahy moje zistenie, že kyseliny sa uskladňujú na najslabších miestach tela, tak v prípade, že sa vo vašej rodine vyskytla cukrovka, kyseliny sa usadia vo vašom pankrease. Ak to boli choroby srdca, tak na srdci, ak choroby mozgu, tak sa vám kyseliny hromadia v mozgu.
Použijem jednoduché prirovnanie, ktoré sumarizuje celú túto „ideológiu“, celú myšlienku „jednej choroby, jedného lieku“. Predstavte si, že máte gužaté sklenené akvárium s malou zlatou rybkou. Čo by ste urobili, keby vaša rybka ochorela? Začali by ste ošetrova rybku, alebo by ste vymenili vodu? Odpoveď je jednoduchá. Ak je rybka chorá, jednoducho vymeníme vodu. Naša rybka je metaforou pre žudskú bunku a voda, ktorá rybku obklopuje, je naše vnútorné prostredie, všetky telesné tekutiny, ktoré predstavujú väčšinu nášho tela.. 70% nášho tela tvorí voda, 30% je hmota. Zamerajme sa na prostredie, na tekutiny obklopujúce bunku: to je hlavný problém bunky. Keď je bunka chorá a unavená, je to len a len kvôli jej prostrediu. Presne ako v prípade zlatej rybky. Ak je rybka chorá, neliečte rybku, vymeňte vodu.
Viem, čo si myslíte: „ Moje deti nemajú radi zeleninu, nebudú ju jes!“. „Môj manžel sa nevzdá svojho stejku!“. “ A ja sa nemôžem rozlúči s kávou!“. „Čože, nemôžem deti zobra do McDonaldsu?“. „ Chcete tým poveda, že s mojím terajším životom je koniec?“
Uvedomujem si, že to nie je žahké. Ale najažšou časou celého programu je len začiatok. Keď začnete energizova a alkalizova svoje telo produktmi InnerLight, keď začnete pi SuperGreens s Prime pH, začnete prebera kontrolu nad svojím vnútorným prostredím.

SuperGreens obsahuje 49 rozličných organických rastlín. Veža žudí sa ma pýta, prečo práve 49? Ja ale fakt neviem. To mi vyšlo, keď som zobral tie najlepšie rastliny. Všetky sú organické, všetka zelenina je organická, všetky listy sú organické. A prečo som použil byliny a listy? Prečo nie korene? Pretože vrchné časti sú tie, kde je svetlo. A kde je svetlo, tam je život. Majú vysoký obsah chlorofylu. Chcel som da dokopy produkt, ktorý by bol kvalitný, vysoko organický a s vysokým obsahom chlorofylu. Dôvodom je fakt, že naša krv je identická s molekulami chlorofylu. Čiže ak dodáme do tela chlorofyl, v podstate budujeme našu krv. A ak budujeme našu krv, budujeme každú bunku nášho tela. Počas môjho 15-ročného výskumu som objavil, že ak som do stravy zahrnul koncentrované zelené potraviny ako napr. SuperGreens, kvalita a organizácia žudskej bunky sa zlepšila. A okolie bunky sa takisto zlepšilo. Organické byliny a rastliny ako napr. napríklad pšenica, raž, jačmeň či špenát boli skombinované tak, aby vytvorili základné prvky SuperGreens, ktoré pomáhajú budova bunky v našom tele. SuperGreens obsahuje taktiež viac ako 125 prírodných vitamínov, minerálov a aminokyselín.
Je superenergizované pomocou pomocou mojej vlastnej techniky koloidne nabitého púdru, ktorý môžete vidie, keď otvoríte nádobu so SuperGreenom.

Je to takisto aj koncentrácia. Na výrobu jedného kilogramu tohto materiálu treba približne 20 kilogramov byliniek, zeleniny a listov. Je to koncentrácia 20 : 1. Dôvod, prečo som to urobil, je biochémia. Tá hovorí, že treba 20 jednotiek zásady na zneutralizovanie jednej jednotky kyslosti. Chcel som vytvori formulu, ktorá by predstavovala koncentráciu 20 : 1 a táto by slúžila k udržaniu zásaditosti vnútorného prostredia. A tým je tento neuveritežný produkt SuperGreens.

Sprievodným prípravkom SuperGreensu je Prime pH. Je to zázračný alkalizujúci a energizujúci produkt. Obsahuje 2 vožné atómy kyslíka a jeden atóm chlóru, ktorý má vožný elektrón.

Tým, že telu dodáme kyslík, vytvoríme podmienky pre viazanie ďalších prvkov, ktoré sú nevyhnutné pre nᚠživot. Kyslík pomáha bunkám fungova na vyšších energetických úrovniach.

Elektróny sú nevyhnutné na alkalizáciu vnútorného prostredia , a preto je potrebné zvýši prísun elektrónov v strave. Elektróny sú záporne nabité častice a priahujú sa k časticiam s opačným, čiže kladným nábojom, ktoré nazývame protóny. Platí, že všetko, čo je kyslé, má vožný protón a všetko, čo je alkalické (čiže zásadité) má vožný elektrón.
Zvýšená aktivita elektrónov v potravinách napomáha neutralizácii kyselín a protónov v našom tele, čím sa ozdraví vnútorné prostredie a zabezpečí celistvos buniek nášho organizmu.

Tým sa Prime pH spolu so SuperGreens stáva základným produktom pre energizáciu a alkalizáciu tela a pre poskytovanie základných prvkov na výstavbu buniek.

Je to také jednoduché. Všetko, čo potrebujete urobi, aby ste začali tento superhydratačný proces a začali alkalizova a energizova svoje telo, je zmieša jednu kávovú lyžičku tohto úžasného prášku SuperGreens so 16 kvapkami Prime pH v jednom litri odstátej vody. Keď do vody pridáte Prime pH, zvýši sa jej zásaditos 1000x!! Preto je tento produkt tak dôležité zahrnú do vašej stravy. A toto je aj začiatok alkalizácie a energizácie vášho tela. Odporúčam vám pi 3-4 litre tohto nápoja denne. Začnite pi najprv jeden liter denne a postupne zvyšujte množstvo na 2,3 až 4 litre vody spolu so SuperGreens a Prime pH za deň.

Týmto sa dostávame k cyklu rovnováhy. Ak existuje cyklus nerovnováhy, tak potom automaticky musí existova aj cyklus rovnováhy. Je to ako teplé a studené, biele a čierne, vojna a mier, takže k cyklu nerovnováhy patrí aj cyklus rovnováhy. Tieto dva cykly sú dve nové predlohy pre choroby, ktoré sa vyskytujú v cykle nerovnováhy a pre zdravie vyskytujúce sa v cykle rovnováhy.
Prvým štádiom cyklu rovnováhy je očista. Je to proces, ktorý začína superhydratáciou a vo všeobecnosti trvá 7-10 dní. Nič vám však nebráni pokračova v tomto procese aj ďalej, ak sa vám to páči a ak máte výsledky. Počas týchto 7-10 dní sa hydratujte min. 3-4 litrami SuperGreens s Prime pH.
Druhé štádium je o prevzatí kontroly. Ide o prerušenie zaužívaného stereotypu negatívnych rušiacich faktorov. Eliminujeme teda všetky kyslé jedlá a začneme nášmu telu poskytova všetky tie základné prvky, ktoré som pomenoval jedným názvom:“ ženský princíp, WOMAN Principe“.

W-alkalizovaná voda
O-kyslík
M-minerály
A-alkalizácia a energizácia
N-nutričná výživa

Kyslík získate nielen zo SuperGreens, ale aj z každej vody, do ktorej pridáte Prime pH. Prime pH môžete pridáva nielen do vody so SuperGreens, ale aj do „obyčajnej vody“, ktorú chcete pi. Druh vožného kyslíka, ktorý je prítomný v Prime pH, je nevyhnutný pre okysličenie všetkých buniek.
Aké druhy minerálov? Jednoznačne také, ktoré sú alkalické /zásadité/. Pre toto máme jeden produkt, ktorý voláme Megavitamins. Ten nám dodá niekožko potrebných prvkov. Naša strava by zároveň mala by zameraná na zásadité potraviny. Postupne, ako budete pokračova v tomto cykle, budete na sebe objavova príznaky zdravia. To nie je zázrak, ktorý sa odohrá zo dňa na deň, je to proces. Je to ako tréning. Prečo trénujeme? Pre svoje dobré zdravie. Trénujete každý deň, no nie každý deň sa prejavia viditežné zlepšenia, ale každý deň, urobíte krok dopredu a zlepšujete sa. Tréning, cyklus rovnováhy, princíp WOMAN, výživové doplnky a správna strava - to je cesta k vitalite a k energii.
Zažijete čisté a jasné oči, čistú a jasnú mysež, zvýšenú koncentráciu a stratu nadbytočných kilogramov. Prečo? Jednoducho preto, že naše telo už nebude potrebova všetok ten tuk na odkladanie kyselín. Nadváha sa začne jednoducho „rozpúša“.
Sú tu aj ďalšie výrobky, ktoré by som vám chcel odporuči. Výrobky, ktoré dopĺňajú Supergreens a Prime pH. Jedným z nich je SuperSoySproutPowder /SSSP/. Prášok zo sójových klíčkov -výhonkov/. Ja to nazývam zázračné jedlo. Sú to hydroponicky vyklíčené sójové zrnká, malé zárodky rastlín, ktoré sú viac zeleninou ako strukovinou. Sú kompletne biogenetické. Ak potravina je biogenetická, to znamená, že jej “ život“ môžete prenies do svojho „života“. Koncentrácia tohto prášku je 27:1. to znamená, že na výrobu 1kg tohto SSSP prášku je potrebných 27 kg výhonkov. Čo sa týka dávkovania, odporúčam 3-4 kávové lyžičky SSSP. To bude vaša denná rutina, ktorú si budete vežmi vychutnáva.
V prípade, ak vás trápia problémy s cukrom, či už ste typ 0 alebo hyperglykemický, je SSSP riešením práve pre vás. Zistil som, že ak si dáte 1 kávovú lyžičku SSSP a zmiešate ju v 1litri SuperGreens, vaše problémy sa stratia. Pocítite návrat energie. Dosiahli sme úspechy u diabetikov, ktorí brali SSSP.
Ďalšia úžasná vec je, že SSSP je zo 41% zložený z proteínov a je bohatý na vitamíny, minerály a ďalšie biologicky aktívne látky. S produktom SSSP sme zaznamenali obrovské úspechy a žudia ho jednoducho milujú!
Toto boli tri základné produkty, ktoré ja nazývam základnými kameňmi „DOMU ZDRAVIA“. Prvý je SuperGreeens, druhý Prime pH, tretí SuperSoySprout Powder a štvrtým kameňom tohto domu, je Biolight. Biolight obsahuje ióny , negatívne nabitý kremík/Si/ a negatívne nabitý ión Striebra/Ag/. Taktiež obsahuje koenzým NAD alebo NADP. Je to koenzým alebo ko-faktor Q1. Pravdepodobne ste už počuli o koenzýme Q10 , ale toto je začiatok cyklu energie, nie jeho koniec. Ak tento koenzým nie je prítomný pri spracovávaní cukru, tak namiesto energie máme z cukru kyselinu mliečnu. Všetci dobre poznáme, čo spôsobuje kyselina mliečna. Boles. Pamätáte si ešte tú analógiu? Kyselina rovná sa boles a boles = kyselina. A práve ko-faktor Q1 pomáha premiestni cukor do cyklu energie a my vtedy pociujeme viac energie. Takže toto je produkt energie. Okrem toho obsahuje aj striebro, ktoré podporuje liečenie a pomáha udržiava zásadité prostredie. No a samozrejme je tu aj kremík, ktorý ako jeden zo základných prvkov v kombinácii s kyslíkom pomáha viaza ďalšie nevyhnutné prvky ako napr: vápnik, prvok potrebný pre naše kosti. Ak ste niekedy brali kremík, určite ste pocítili napríklad pevnejšie nechty, zdravšie a silnejšie zuby. Toto je jednoducho základný prvok, ktorý som vsunul do Biolight-u. Q1, striebro a kremík je jednoducho trojica, ktorá robí z Biolightu úžasný výrobok a určite ho odporúčam každému na pravidelné používanie.
Taktiež som vytvoril množstvo balení kvôli zjednodušeniu. Ak vás napríklad trápia rôzne symptómy, či už sa týkajú mužských, alebo ženských chorôb, sú tu ďalšie balíčky. Napríklad Orthopack. Používajú ho mnohí atléti, olympijskí atléti, či West-pointský gymnastický tím. Medzi úspešné výsledky Orthopacku patrí uvožňovanie kyseliny mliečnej, uvožňovanie svalovej horúčky, zotavovanie sa po nadmernej fyzickej záaži či namáhavom tréningu. 100% urýchlenie zotavovacieho procesu u atlétov pri použití Orthopacku , nie je nič prekvapujúce.
Taktiež máme „ Environmentálny balíček“, špecializovaný na emočné problémy. Aj s týmto balíčkom sme zaznamenali obrovské úspechy.
„Odžahčujúci“ balíček je zase určený pre stratu váhy. Treba si však uvedomi, že tuk nie je problém. Mnohí žudia s nadváhou prešli obrovským množstvom diét, ktoré boli namierené proti tuku. No nᚠprogram nie je protituková diéta. Je to nový životný štýl. Je to alkalizujúci program, ktorého ciežom nie je eliminova tuky, ale kyseliny. A tým, že odbúrava kyseliny, odstraňuje aj problém s tukom. „Odžahčujúci“ balíček obsahuje samozrejme aj SuperGreens a Prime pH, o ktorých sme už hovorili, no tak isto obsahuje aj chróm /Cr/ a vanád /V/. Prečo som do balíčka pridal tieto dva prvky? Chróm totiž pôsobí ako sprostredkovatež medzi cukrom a inzulínom. Preto sme chróm zakomponovali do produktu, aby sme napomohli väzbám medzi cukrom a inzulínom. Takto sa potom cukor môže dosta do cyklu energie. A k tomu tu mám ešte jednu zaujímavú štatistiku: 80% všetkých diabetikov trpí nadváhou... Otázka znie: PREČO tak veža diabetikov trpí aj nadváhou? Odpoveď: Dôvodom je ich životný štýl, nadmerná kyslos organizmu.
Ďalším výrobkom v Odžahčujúcom balíčku je Fibrotín. Je to druh prírodného laxatíva. Jeho úlohou je udržiava veci v pohybe. Keď sa detoxikujeme, chceme rýchlo odstráni všetky kyslé odpadové látky. A Fibrotín pomáha eliminova tento kyslý odpad. Odžahčujúci balíček sa zameriava na alkalizáciu a energizáciu nášho tela, na znižovanie kyslosti a lepšie zvládanie našich cukrov.

Teraz by som rád spomenul niekožko našich pH ZÁZRAKOV. A to ich máme tisíce po celom svete z viac ako 70-tich rôznych krajín.
Jane Medlocková z Texasu zhodila viac ako 70kg počas 6 mesiacov týmto programom. Marin Hillová trpela na cukrovku, pri ktorej mala vysoký obsah cholesterolu. Podarilo sa jej zníži svoju vysokú hodnotu cholesterolu o 50%, pričom schudla 45kg. Ryan Marlog schudol 15kg a nabral 5kg svalovej hmoty. No nie tým, že jedol hydinu, bravčové, či hovädzie mäso, ale pitím SuperGreens a prechodom k zásaditejšej strave. A Deidre Howardová trpela vážnym ochorením srdca, ktoré bolo v skutočnosti problémom nadmernej kyslosti, sa vyliečila a okrem toho schudla viac ako 40 kg.
A to sú príklady toho, čo môžete zaži i vy, ak sa rozhodnete privies produkty InnerLight Inc. do vášho života, ak sa rozhodnete alkalizova sa, energizova sa a sta sa pH zázrakom vy sami.

Na záver mi dovožte poďakova vám všetkým za pozornos.

Ďalšie informácie nájdete na stránke www.ph-zazrak.sk alebo www.vegastrava.sk
Pokračova
Zobrazené ceny sú maloobchodné
E-mail a Heslo
Zabudol som heslo »»
NOVÁ REGISTRÁCIA Internetovy obchod - prihlasenie
Slovak
Ak sa Vám nᚠobchod páči, môžete mu da bod:

Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Nová ponuka Internetový obchod OKShop »
Karobový prášok Bio 250g
Karobový prášok Bio 250g
1,66 €
1,38 € bez DPH
Referencie na produkty
Kojenecke a dojcenske oblecenie E-shop www.suncity.sk Suncity rebríček
01.Zelený jačmeň tbl (75g-150 ks)
02.HIMALÁJSKA SOź ružová- Sož mletá 1 kg
03.Goji – Kustovnica čínska - Vitafree 200g
04.Stevia kvapky - Fluid tekuté sladidlo 50 ml
05.Kapsula Kyslej Kapusty 50 kus /bal 16 dňové
06.Olej SOLIO zastud. lisovaný žanový
07.Naturganik himalájska sož ružová jemná 2kg
08.Zelený jačmeň- jemne mletý 250 g
09.Koloidné striebro 200 ml
10.Nádoba na klíčenie 4-dielna